Verkeersbureau Frankrijk: gratis iPad Frankrijk gids

Verkeersbureau Frankrijk: gratis iPad Frankrijk gids

De nieuwe gratis reispocket van ATOUT FRANCE ‘Mijn Frankrijk Gids’ is zojuist verschenen. ‘Mijn Frankrijk Gids’ heeft een oplage van 300.000 exemplaren en bevat praktische informatie en tips van de Nederlandse gidsen over hun favoriete bestemming: van natuur tot cultuur, van culinair tot steden, van kamperen tot familie, van golf tot fietsen of wandelen, aan de kust of in de bergen.
In deze derde editie wordt bovendien aandacht besteed aan een aantal specifieke vakantiethema’s namelijk: vakanties aan de kust, wijntoerisme, stedentrips en naturisme. De reispocket wordt in april verspreid met de vrouwenbladen Zin, Libelle en Esta en familieblad Ouders van nu. Hij is tevens aan te vragen via www.mijnfrankrijkgids.nl, www.franceguide.com/nl en via de informatieafdeling van Het Frans bureau voor Toerisme.


Zomer en korte vakanties in Frankrijk

De kleine reispocket is onderdeel van de eerder gestarte communicatiecampagne van het Frans Bureau voor toerisme. De campagne heeft tot doel zomer- en korte vakanties in Frankrijk te promoten. Het vernieuwend concept berust op de persoonlijke ervaringen van 22 gespecialiseerde Nederlandse gidsen voor de Franse regio’s via een uniek online communicatieplatform: www.mijnfrankrijkgids.nl.

Nieuw in 2010 in Frankrijk

Op www.mijnfrankrijkgids.nl staat een iPad en iPhone applicatie waarbij men de tips van de gidsen ook op de GPS navigator en op de iPad en iPhone gratis kan downloaden.
Zo heeft men onderweg naar Frankrijk of tijdens de vakantie meteen alle leuke adressen in Frankrijk bij de hand. Restaurants, originele musea, spannende activiteiten gezellige uitstapjes met het gezin, mooie wandel- en fietsroutes, evenementen, pittoreske dorpjes, een leuke camping of een leuk plek voor een tussenstop onderweg zijn hiermee makkelijk te vinden. De applicatie werkt op alle bekende GPS-systemen.

Radio en social media campagnes

Andere uitingen van de communicatie campagne zijn o.a. een radiocampagne op Q Music in week 15 en 16 (waarbij men via www.q-music.nl een verblijf kan winnen) en een twitter campagne vanaf mei.

Mijn Frankrijk Gids

Comments are closed.