VVV Drente: paaseieren en keien zoeken

VVV Drente: paaseieren en keien zoeken

Op eerste en tweede Paasdag, 4 en 5 april a.s. kunnen kinderen bij het Hunebedcentrum in Drente op zoek gaan naar paaskeien, dus geen paaseieren.

Paaseieren zoeken

De Paashaas heeft dit jaar iets anders bedacht; geen paaseieren maar paaskeien zoeken. Her en der door het Hunebedcentrum en het Kenniscentrum zijn de keien verstopt. Op de keien staat een letter. Wie alle keien heeft gevonden, kan van de letters een woord maken. Naast een gratis glaasje ranja maken de kinderen kans op een mooie prijs.

Hunebedcentrum bezoeken is gratis zoeken

Deelname aan het Paaskeien zoeken is gratis voor bezoekers van het Hunebedcentrum. Het Hunebedcentrum is in het Paasweekend geopend van elf tot vijf uur. Voor meer informatie kan men terecht bij het Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12, 9531 TG Borger, tel. 0599 236374 www.hunebedcentrum.nl

Comments are closed.