VVV Midden-Limburg lanceert nieuwe website en presenteert Maasplassen magazine

VVV Midden-Limburg lanceert nieuwe website en presenteert Maasplassen magazine

Het marketing en promotieteam van VVV Midden-Limburg lanceerde op maandag 29 maart de nieuwe website www.vvvmiddenlimburg.nl. Silvie Nollen van Designer Outlet Center, hoofdsponsor van VVV Midden-Limburg, nam het eerste exemplaar van het nieuwe Maasplassen magazine in ontvangst. Met deze nieuwe producten geeft Midden-Limburg het startschot voor het toeristische seizoen.

Maasplassen magazine VVV Midden-Limburg

De Maasplassen, gelegen midden in Limburg, is het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland. Ruim 3000 hectare grote en kleine plassen liggen aaneengeschakeld met de Maas en vormen een prachtig decor voor watersport, natuur en cultuur. Het 32 pagina’s tellende Maasplassen magazine staat boordevol informatie over steden en dorpen rond de Maasplassen, zwemmogelijkheden aan de dagstranden, jachthavens met hun voorzieningen, adressen om te eten en te slapen langs de Maas, informatie over duiken en vissen, een evenementenoverzicht en nog veel meer. De overzichtelijke kaart in het midden van het magazine geeft een goed overzicht van het waterrijke gebied.
Het Maasplassen magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV’s in Roermond, Roerdalen, Reuver, Thorn en Stevensweert. Informatie over de Maasplassen is ook te vinden op www.maasplassen.com

Nieuwe website www.vvvmiddenlimburg.nl

Om de gasten en de inwoners van Midden-Limburg zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft de VVV Midden-Limburg gisteren hun nieuwe, innovatieve internetsite gelanceerd. De site is gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan informatie op toeristisch gebied. De evenementen in Midden-Limburg staan prominent vermeld en worden up to date gehouden. Evenementen kunnen worden aangeleverd via evenementen@vvv-middenlimburg.nl. Ook alle informatie over de groepsarrangementen van VVV Midden-Limburg staat op de site. De magazines en brochures van de VVV zijn online te bekijken en binnenkort ook te downloaden. Google Streetview en videofilmpjes van diverse gemeentes en evenementen maken de site interactief. In de loop van het jaar worden verdere moderne webtoepassingen geïmplementeerd.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op: www.vvvmiddenlimburg.nl.

Comments are closed.