VVV Drenthe zoekt kabouter Plop

VVV Drenthe zoekt kabouter Plop

Vanaf 12 april worden op diverse plaatsen in Nederland Kabouters Plop verstopt. Kabouter Plop vertrekt vanuit Belgie naar Drenthe, omdat op 30 april het allereerste Plopsa Indoor park wordt geopend in Coevorden. De zoekactie is een initiatief van Marketing Drenthe die hiermee aandacht wil vragen voor de eerste vestiging van Plopsa Indoor in Nederland en de start van een familiecampagne.

Google maps kaarten van Drenthe

Door middel van Google Streetview en tips via de website kunnen in totaal 20 Kabouters Plop gevonden worden. De gelukkige vinder van een Plop ontvangt een leuke prijs. De zoekactie is onderdeel van een familiecampagne, die op 12 april van start gaat. Het doel van de campagne is om de beeldvorming ten aanzien van Drenthe positief bij te stellen en de doelgroep te interesseren een verblijf in Drenthe door te brengen. Marketing Drenthe zet daarvoor diverse media in, waaronder TV commercials, printadvertenties en reclamemasten langs de snelweg. Ook via Twitter en Hyves is de zoekactie te volgen.

Kabouter Plop verstop(t)

Gefaseerd worden tussen 12 april en 4 mei de Kabouters Plop in Nederland verstopt. Degene die een Kabouter Plop vindt, heeft een prijs gewonnen. Vindt men de gouden Kabouter Plop, dan ontvangt de winnaar een VIP arrangement in Plopsa Indoor Coevorden. Tips over de locaties van de verstopte Kabouters Plop en meer informatie over de zoekactie staan vanaf 12 april op www.drenthe.nl/plopsa.

Comments are closed.