Nieuws VVV Vlaanderen Vakantieland

Nieuws VVV Vlaanderen Vakantieland: Hasselt

Vlaanderen vakantieland blaast 20 kaarsjes uit en om dat te vieren trekken we met al onze reporters en trouwe fans naar Hasselt. Kom tijdens het weekend van 27 en 28 maart 2010 naar Vlaanderen vakantieland in Hasselt en ontdek alle hoekjes van de stad.

Shoppen of naar het Jenevermuseum in Hasselt

Ben je op zoek naar de beste mode- en shoppingstips of ga je liever borrelen in het Jenevermuseum? Wil je graag de kinderstadsroute uitproberen of geniet je liever van de natuur op Domein Kiewit? Welk type vakantieganger je ook bent: we hebben voor elk wat wils tijdens Vlaanderen vakantieland in Hasselt.

Kies de formule die het best bij je reisprofiel past en ontdek op die manier jouw eigen Hasselt. Benieuwd naar welk reisprofiel jij bent? Doe de reistest op vlaanderen-vakantieland en ontdek via twintig vragen welke activiteiten het beste bij jou passen.

Kom naar het centrale plein in Hasselt

Bepaal je reisprofiel vooraf online of Doe de Reistest gewoon op het centrale plein in Hasselt tijdens het evenement. Samen met je profiel krijg je dan de handige Vlaanderen vakantieland-stadsgids met leuke tips, niet-te-missen bezienswaardigheden, leuke restaurants en de extra activiteiten met alle Vlaanderen vakantieland-reporters.

Beleef tijdens Vlaanderen vakantieland in Hasselt een uitgebreid programma voor een heerlijk lenteweekend helemaal afgestemd op jouw interesses en reisprofiel.

Comments are closed.