Nieuws Israelisch verkeersbureau: record toerisme

Nieuw record voor toerisme naar Israël

222.000 toeristen hebben de afgelopen maand Israël bezocht, het hoogste aantal in een februarimaand ooit. In vergelijking met februari 2009 is dat een stijging van maar liefst 46%. Zelfs in vergelijking met de maand februari in het gunstige toeristische jaar 2008 steeg het aantal bezoekers met 12%.

Nederland toeristen naar Israel

Het aantal toeristen vanuit Nederland dat Israël in februari bezocht is maar liefst gestegen met 49% ten opzichte van vorig jaar en 16% in vergelijking met 2008. De komende periode worden tienduizenden toeristen vanuit de hele wereld in Israël verwacht om Pasen en Pesach te vieren. De vooruitzichten zijn gunstig en verwacht wordt dat deze stijgende lijn van toeristen naar Israël wordt voortgezet.

Comments are closed.