Nieuws Duits verkeersbureau Grand Hotel Bonn

Nieuws Duits verkeersbureau Grand Hotel Bonn

Marcel Wanders heeft het prestigieuze Kameha Grand Hotel in Bonn een neobarokke facelift gegeven. De ‘rockster onder de designers’ ontwierp suites waar muziek in zit en dat past prima bij de Beethovenstad.
Na een uitgebreide verbouwing van de buitenkant nam de Nederlander het complete interieur van het luxe hotel onder handen. Dat resulteerde in glamoureuze gouden lounges, zitjes met varkenstafeltjes, kerstklokvormige kroonluchters en weelderige bloemenpatronen op de wanden en vloeren.

Themasuites in het hotel

Wanders leefde zich vooral uit in de themasuites van het hotel. Die houden rekening met bijzondere wensen en behoeften van gasten. Zo is er een Beethovensuite met een elektrische vleugel, een divasuite met paspop en een Royal suite waarvan het dakterras een prachtig uitzicht op de Rijn biedt.

Hoogwaardig design

Het nieuwe hotel dat 190 kamers en 63 suites telt, interpreteert de klassieke ‘Grand-Hotellerie’ op nieuwe wijze. Hoogwaardig design gaat hand in hand met een ontspannen service. Bovendien maakt het Kameha Grand deel uit van The Leading Green Hotels, waardoor een verblijf van begin tot eind ecologisch verantwoord is.

Comments are closed.