Algarve lanceert Algarve geboekt=geld terug campagne

Algarve lanceert Algarve geboekt=geld terug campagne

Gisteren heeft het Algarve Promotion Bureau een cash-back campagne gelanceerd. Consumenten die voor 31 maart 2010 een vakantie boeken naar het zonnige zuiden van Portugal kunnen geld terug ontvangen via de actiewebsite www.algarvenu.nl. De eerste duizend aanmelders met de Algarve als vakantiebestemming krijgen €25,- retour op het boekingsbedrag.

Vroegboekkorting Algarve vakantie

Consumenten die de bestemming Algarve bij één van de erkende Nederlandse reisorganisaties hebben geboekt en vaak al vroegboekkorting hebben ontvangen, kunnen nu nog meer geld terugkrijgen. Het enige wat zij daarvoor moeten doen is een bezoek te brengen aan de actiewebsite www.algarvenu.nl. Door eenvoudig hun gegevens in te vullen en hun boekingsbevestiging te uploaden op de website, ontvangen de eerste duizend aanmelders €25,- cash-back. Voor wie nog geen vakantie naar de Algarve heeft geboekt, het aanvragen van de cash-back kan nog t/m 31 maart 2010.

 

 

Vakantie naar Portugal

Doel van deze campagne is meer aandacht te krijgen voor de vakantiebestemming Algarve én om meer Nederlandse toeristen aan te trekken naar het best bewaarde geheim van Europa. Om het de consument gemakkelijk te maken, biedt de actiewebsite tevens een overzicht met aanbiedingen van vakanties naar de Algarve. Bijna alle erkende Nederlandse touroperators werken hier aan mee. Ook biedt de website algemene reisinformatie, reistips en natuurlijk het actuele weerbericht. Kijk voor meer informatie op www.algarvenu.nl.

Over de Algarve

De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje. Naast het uitstekende klimaat is de Algarve bekend om haar prachtige stranden, witte huisjes, smakelijke wijnen en het vrolijke temperament van de lokale bewoners. In de pittoreske dorpjes kan je de Moorse invloeden in de lokale kunst en architectuur ontdekken en opgaan in de emotionele klanken van de authentieke fado muziek. Meer (reis)informatie over vakantie, evenementen en vrije tijd in de Algarve.

Comments are closed.