Britse filmlocaties op je iPhone

Britse filmlocaties op je iPhone

VisitBritain lanceerde onlangs een gratis applicatie met Britse filmlocaties voor de iPhone en iPod touch, welke nu in de App Store van Apple verkrijgbaar is. De applicatie biedt gebruikers van iPhone en iPod touch de kans de meest legendarische Britse filmlocaties in de geschiedenis van de film te ontdekken en fotograferen. Men kan de locaties van de beroemdste filmscènes op Google Maps zien en op filmtitel zoeken. Ook het maken van een toer langs Britse filmlocaties behoort tot de mogelijkheden of dat nu Hogwarts uit Harry Potter is of één van de slagvelden uit Braveheart. Elke filmlocatie komt met een uitgebreide samenvatting plus een routebeschrijving.

Download de gratis applicatie in de iTunes store

Comments are closed.