Verkeersbureau Cuba krijgt website in Nederland

Verkeersbureau Cuba krijgt website in Nederland

Het verkeersbureau van Cuba in de Benelux heeft vandaag haar Nederlandse website gelanceerd. De website is bedoeld als smaakmaker voor zowel de consument als voor de pers, met niet alleen veel informatie over Cuba maar ook met handige tips zoals evenementen en festivals. Door middel van social networks als Facebook en Hyves kan men vakantie ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Cubaans verkeersbureau.

Swingend surfen op nunaarcuba.nl

De nieuwe website van het Cubaans verkeersbureau neemt de bezoeker mee op een muzikale tour door Cuba. Door middel van een geïntegreerde jukebox kan men zelf de muziek naar zijn of haar keuze bepalen en al swingend het eiland verkennen. De website is ontwikkeld om iedereen die geïnteresseerd is in Cuba optimaal te informeren over het toeristische aanbod van het Caribische eiland. Bezoekers van de website maken kennis met dit veelzijdige land door middel van prachtig video- en fotomateriaal en uitgebreide toeristische informatie. TMC, het PR & communicatie kantoor van het Cubaanse verkeersbureau, heeft in samenwerking met Superplus deze verfrissende website ontwikkeld.

Social networks Verkeersbureau Cuba

De website nunaarcuba.nl is een moderne en verfrissende website waar zowel de consument als de pers alle ins and outs over het land kunnen vinden Aan de hand van integratie met social networks als Facebook en Hyves wordt ook de betrokkenheid van de gebruikers gestimuleerd. Men kan op de hoogte blijven van de highlights van dit swingende eiland en ervaringen uitwisselen via de Cuba fanpage.

Comments are closed.