Nieuw VVV-agentschap voor WaterReijk Weerribben Wieden

Feestelijke opening nieuw VVV-agentschap WaterReijk

Op zaterdag 6 februari is in het bijzijn van veel belangstellenden het nieuwe VVV-agentschap feestelijk geopend in galerie Kunst & Kleur aan de Bierkade 9.

Toeristische producten en kunst

In het fraai aan de havenkolk gelegen VVV-agentschap kunnen bezoekers niet alleen terecht voor kunstwerken, schilderijen, tassen en sieraden van diverse kunstenaars. Maar ook zijn er tal van toeristische producten te verkrijgen zoals kaarten, fietsroutes, wandelroutes, informatiebrochures en VVV iris cheques.  Daarnaast wordt ook een kopje koffie of thee met vers huisgemaakt gebak geserveerd. In de wintermaanden is de galerie elke 1e zondag van de maand geopend met live-muziek en High Tea.

Comments are closed.