ArkeFly in 2009 naar Madeira

ArkeFly in 2009 naar Madeira

Madeira, het Portugese eiland, kijkt met een goed gevoel terug op 2008. De cijfers zijn nog niet definitief maar de bestemming heeft een spectaculaire groei vanuit Nederland genoteerd, zowel in aantal bezoekers als aantal overnachtingen. En voor 2009 ziet het er zo mogelijk nog beter uit, nu ook ArkeFly heeft besloten wekelijks op Madeira te gaan vliegen. Vanaf april 2009 heeft de Nederlandse airline ArkeFly Madeira (Portugal) als nieuwe bestemming in haar vluchtenprogramma opgenomen.
Dat betekent een forse uitbreiding van de vervoerscapaciteit naar het eiland en is een teken van de groeimarkt die Madeira is. Van april tot en met september (met uitzondering van juli en augustus) zal er wekelijks op zondag een nonstop vlucht van Amsterdam naar Funchal uitgevoerd worden. ArkeFly vliegt met Boeing toestellen waarbij twee klassen worden aangeboden: Economy Class en Comfort Class. De vluchten zijn online te boeken (of via reisbureaus) op arkefly.nl.

Palheiro Village wint internationale prijs

Palheiro Village heeft onlangs de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘Best Development – Portugal’ bij de ‘Homes Overseas Awards’, een zeer prestigieuze prijs in deze sector van buitenlands onroerend goed. Palheiro Village is een complex van 79 luxe appartementen en villa’s met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het maakt deel uit van het Palheiro Estate, 15 minuten buiten Funchal. Het estate biedt ook een fantastische 18-holes golfbaan. Palheiro Village werd door de jury verkozen uit een groot aantal projecten in Portugal, waarbij werd gewezen op de hoogstaande architectuur en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van Palheiro Village. Meer informatie: www.palheiroestate.com.

Kerstimpressies uit Madeira

Hoe vieren ze Kerstmis op een eiland met een subtropisch klimaat, middenin de Atlantische Oceaan, rooms katholiek van religie? Sfeervol en uitbundig. Uiteraard wordt er veel buiten gevierd, maar Madeira is vooral beroemd om de feestelijke verlichting rondom de feestdagen. Vandaar deze kerstimpressies. Voor meer info: www.madeiraislands.travel.

Comments are closed.