Interview met Hanny Fluit van Target Travel Marketing

Verkeersbureaus.info heeft onlangs een uitgebreid interview gehad met Hanny Fluit, zij is General Manager bij Target Travel Marketing, het marketing en communicatiebureau voor Chicago. We hebben haar onder andere gevraagd naar haar werkdag, Chicago en haar hobby’s.

Hannu Fluit in Chicago

Hanny Fluit in Chicago

Hoe zet je Chicago op de kaart?

Wij organiseren persreizen naar Chicago en wij hebben veel brochures, kaarten en andere informatie beschikbaar. Ook staan wij op beurzen zoals de Vakantiebeurs en het Vakantiesalon. Naar de media sturen wij persberichten en organiseren wij evenementen.

Waarom is Chicago een geschikte vakantiebestemming?

Chicago is een fantastische stad, het is de derde grootste stad van de USA en er is veel te beleven. Tijdens een architectonische cruise geniet je van de adembenemende architectuur van de stad. Samen met de zeer vriendelijke bevolking, de veelzijdige keuken en de grote verscheidenheid aan accommodaties is het niet moeilijk om eindeloos te spreken over deze bruisende stad.

Wat is jouw beste tip voor Chicago?

Neem ten minste 3 dagen om alle hoogtepunten te verkennen. De stad is makkelijk bereikbaar en veel bezienswaardigheden liggen in de buurt van de Magnificent Mile. Geniet van een van de concerten in het Millennium Park en koop een City Pass om alle musea van Chicago te bewonderen.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

Het leukste aan mijn werk is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Mijn werk varieert van het organiseren van een persreis, het schrijven van een nieuwsbrief of persbericht, het werken op websites, het beantwoorden van vragen van klanten en consumenten over Chicago en het opzetten van co-op marketing plannen. Ik verveel mij nooit.

Waarom heb je voor deze baan in de reisbranche gekozen?

Ik heb Toerisme aan de universiteit gestudeerd. Na vele jaren met touroperators in productie management en marketing te hebben gewerkt, ben ik overgestapt naar marketing en communicatie voor bestemmingen.

Wat heb je geleerd tijdens je werk bij Target Travel Marketing?

Ik heb goed leren luisteren naar wat de klant wil en dit vertaal ik in werkbare plannen. Het is niet moeilijk om je netwerk te onderhouden, als je echt geniet van wat je werk.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?

Reizen natuurlijk. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bestemming, maar ik ontdek graag nieuwe plaatsen, en vind het heerlijk om met de plaatselijke bevolking te communiceren en te genieten van alle schoonheid in deze wereld. Ik doe dit graag met mijn familie en ik hoop dan ook dat ik mijn ‘reiskoorts’ op mijn kinderen overbreng.

Comments are closed.