Ontdek De Zeven Zaligheden in Den Ham (gesloten)

Fietsen en kamperen in de natuur gaan uitstekend samen. Na een prachtige fietsdag nagenieten in de natuur. Fietsrondje.nl brengt iedere maand een natuurkampeerterrein voor het voetlicht in samenwerking met de Stichting de Groene Koepel. Ontdek in augustus De Zeven Zaligheden in Den Ham.

de-zeven-zaligheden-kamperen

De Zeven Zaligheden is een prachtig gerenoveerd terrein met vanuit je tentje ruime uitzichten over een uniek coulisselandschap. Sanitair is prima. In de voormalige boerenhoeve is nu een sfeervol eethuisje, waar je ‘s avonds ook een biertje kunt drinken.

de-zeven-zaligheden-receptie

Het ruime terras is aangenaam en eigentijds ingericht. De ontvangst door Ron Kramers en Martina Ingenkamp is hartelijk. Zij staan hun gasten met raad en daad bij. Ook de hond Lara begroet de campinggasten enthousiast.

Koken op hoog niveau

Ron komt uit Rijswijk en zijn accent verraadt onmiddellijk dat hij uit deze streek komt. Tot twee jaar geleden was Ron chef-kok bij de gemeente Den Haag. “Koken op de 11e verdieping is koken hoog niveau, “aldus Ron. Martina werkt nog steeds een paar dagen in de week in Rotterdam, maar is de andere dagen wel op de camping

 

 

Ze hebben veel energie gestoken in het opknappen van het terrein. Dat Ron uitstekend kan koken, bewijzen de voortreffelijke dagschotels die hij in zijn professionele keuken bereidt. Groenten en kruiden komen uit een eigen moestuin. Iedere dag in de week biedt hij een andere dagschotel aan. Zeven Zaligheden staat voor zeven zalige dagen in de week.
de-zeven-zaligheden-hond
Op bestelling verzorgt Ron ook kookworkshops. Gelieve voor de dagschotel even vooraf te bellen?

In het gastenboek staat de volgende reactie:

Toevallig hier terechtgekomen bij het fietsen van ‘rondje Nederland’. Zeer gastvrije ontvangst en ‘s avonds heerlijk gegeten van de zojuist gebakken aardbeientaart. Ook de groene ruime plek met weids uitzicht was aangenaam.

Het natuurkampeerterrein ligt ongeveer 2 km ten van Den Ham en is niet ver van het fietsknooppunt 26. Door het dorp loopt de Hanzeroute LF18. De internationale Vechtdalroute LF16 is op ongeveer 5 km. Je hebt een keuze aan routes door een divers landschap: bossen, velden en het Vechtdal.

de-zeven-zaligheden-terrein
In Den Ham zijn wat winkels en er is horeca. Meer keuze is in Vroomshoop op 3 km.

 

 

Ontvang elke maand gratis het Fietsrondje van de maand

Vul je e-mailadres in om een e-mail te ontvangen als er nieuwe fietsrondjes en verhalen beschikbaar zijn van Bert.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.