Zeewolde

Zeewolde is een van de bekende plekken in Flevoland en heeft behalve het dorp ook strand, water en een bosrijke omgeving. Blijf op de hoogte van Zeewolde met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Zeewolde tips!

Reizen naar Zeewolde

Perfect voor fietstochten, een bezoek aan een natuurreservaat, of bij mooi weer een vaartocht maken op een van de nabij gelegen wateren, zoals het IJsselmeer.

Gevarieerd polderlandschap

Zeewolde is heerlijk voor een midweek vakantie. U vindt er rust en natuur, maar grote steden en bezienswaardigeden zijn allemaal in de buurt. De bosrijke omgeving van Zeewolde is een fijne uitvlucht en Zeewolde heeft genoeg te bieden voor gezinnen, een romantisch weekend met z’n twee in eigen land en watersportliefhebbers. In en rondom Zeewolde is veel akkerbouw, dus tijdens de seizoenen fiets je door weilanden vol spruitjes, boerenkool, bieten en aardappelen. Een mooi gezicht, vaak zijn de groenten ook bij de boer te koop of kunt u een kijkje nemen bij de boer. Voor visliefhebbers zijn er de forellenvijvers.

De Eemhof

Wist u dat er een Center Parcs De Eemhof in Zeewolde ligt? De Eemhof is al jaren een begrip in de omgeving. Dichtbij Amsterdam, maar in de frisse lucht en de mooie natuur bent u er even helemaal uit. Het park is recentelijk gerenoveerd en heeft naast Aquamundo met de grootste waterglijbaan van Europa, ook een Marina met prachtige appartementen aan het waterfront. CenterParcs De Eemhof is perfect om er even met het hele gezin tussenuit te gaan, maar ook met de hele familie of juist met vrienden of romantisch samen is mogelijk. Of u verbijft in een bungalow, in de VIP cottage of in de Marina appartementen, comfort en luxe staan hoog op het lijstje bij De Eemhof. Alles is net zo compleet als thuis en door de vele horeca-faciliteiten en activiteiten georganiseerd op het park, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

5 Tips van het verkeersbureau van Zeewolde

Om uw verblijf in Zeewolde goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau u de volgende vijf tips:

  • Op onze vakantie pagina vindt u voordelige vakanties
  • Zeewolde ligt in de Polder. Je kunt er last hebben van muggen. Neem daarom altijd een reisklamboe en anti-muggenspray mee.
  • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Zeewolde.
  • Nog een laatste tip, vraag alvast een reisgids aan over Zeewolde om in de vakantiestemming te komen!

Bekijk de Verkeersbureaus en VVV in Zeewolde