Overnachten in Luxemburg

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus Waar te overnachten in Luxemburg? Hotels zijn van alle moderne gemakken voorzien en onderscheiden zich door hun uitzonderlijke locaties en huiselijke sfeer, die stiekem verscholen liggen in het hart van de prachtige natuur.

hotel-luxemburg

Camping Glamping is een goed alternatief voor de outdoor-liefhebber. Gelegen middenin een vallei, dichtbij beekjes of langs een meer. De campings in Luxemburg zijn speciaal dankzij de wonderschone natuur. De campings hechten veel waarde aan een zeer gastvrije en familievriendelijke service. Zwembaden of andere sportieve mogelijkheden, leuke winkeltjes en restaurants – campings doen er alles aan om hun gasten te vermaken. Er zijn caravanterreinen met vier of vijf sterren die van alle gemakken van het moderne leven zijn voorzien.

Hotels in Luxemburg

Na een leuke en gezellige dag Luxemburg even uitrusten in je hotel? Luxemburg heeft hotels in elke prijsklasse.

Hostels

Op zoek naar een betaalbare overnachting, maar geen zin in een camping? Luxemburg heeft een netwerk van 9 volledig ingerichte jeugdherbergen. Modern, ruim en volledig uitgerust. Deze hostels bieden kwaliteit en een hoge mate van comfort. Ze zijn ook ideaal voor grote groepen en ze zijn voor alle leeftijden geschikt.
hotel-stapelbed-luxemburg

Op zo’n 10 minuten lopen van de Place d’Armes en het MUDAM museum voor moderne kunst ligt het Youth Hostel Luxemburg City. Een populair hostel, het hostel beschikt over wifi, nette badkamers en privé kamers.

kasteel-7-luxemburg