Vervoer in Zuid-Tirol

vervoer-icoon-verkeersbureaus Je bereikt Zuid-Tirol per auto of vliegtuig. Transavia biedt in de zomer vluchten naar Venetië en in de winter vluchten naar Innsbruck. De afstand van Utrecht naar Bolzano bedraagt zo’n 1.050 kilometer, een goede 9 uur rijden.

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Italië

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Italië wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Italië. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

De wegen zijn uitstekend en voeren vaak door de mooiste landschappen. Met de bikemobil Card kun je een fiets huren en gebruik maken van een uitgebreid netwerk lokale treinen en bussen in Zuid-Tirol.

Pak de fiets of de trein

Pak de fiets of de trein

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.