Shoppen in Zuid-Tirol

eten-drinken-icoon-verkeersbureaus Wie geniet er niet van ontspannen shop-sessies op vakantie? In Zuid-Tirol heb je niet oneindig mogelijkheden om te shoppen, maar we hebben een paar tips waar het in ieder geval wel kan.

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Italië

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Italië wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Italië. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

In de meeste dorpen vind je alles wat je nodig mocht hebben tijdens je vakantie. De winkels zijn meer praktisch ingesteld. Outdoor kleding en bergsportbenodigdheden tref je overal aan in Zuid-Tirol. Wel kun je overal leuke souvenirs kopen voor thuis, zoals kruidenolie. Het toevluchtsoord voor shopaholics in de regio is Bolzano. Hier vind je wel winkels met onder anderen modeartikelen.

Typische kruidenolie als souvenir

Typische kruidenolie als souvenir

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.