Vervoer in en naar Griekenland

vervoer-icoon-verkeersbureaus Griekenland verwelkomt reizigers het hele jaar door. Vanaf het moment dat je Griekenland bereikt heeft je vele uitdagende mogelijkheden: men kan het vasteland opzoeken of een bezoek aan de eilanden brengen, of een combinatie van beide. Prachtige landschappen, werelderfgoed monumenten, religieuze bedevaarten, levendige traditionele cultuur, intense sociale leven, belangrijke culturele evenementen en allerlei sportieve activiteiten zijn slechts enkele van de attracties van Griekenland.

Zeilen door Griekenland is een populair vervoermiddel

Zeilen door Griekenland is een populair vervoermiddel

Wil je meer weten over de Europese regels voor Griekenland? De Europese Commissie heeft een handige app gemaakt waarin alle regels staan. Vraag de app hier aan door je e-mailadres in te vullen:

 

Ontvang de EU app GoingAbroad!

Ontvang de EU app Ontvang de EU app GoingAbroad! met alle tips voor de Europese verkeersregels. Deze app is onmisbaar op vakantie in Europa.

Naam
Naar welk land reis je?

 

Reizen in het land is ontspannend, veilig en redelijk geprijsd. Het wegennet is uitgebreid zodat men vele verschillende hoeken van het land kan bezoeken. Reizen met de trein is vooral betaalbaar en biedt comfortabele reizen. Vluchten zowel op het vasteland als op eilanden zijn frequent. Veerboten, het handelsmerk van de Griekse zomer, maken regelmatige uitstapjes. Zelfs het kleinste Griekse eiland is bereikbaar per schip. Daarnaast zijn er regelmatige dienstregelingen tussen de eilanden. Men kan een reis combineren met verschillende vervoersmiddelen of genieten van het comfort van een georganiseerde reis. Het is in ieder geval zeker dat je gefascineerd zult zijn door de schoonheid en diversiteit, welke manier jij ook om je door Griekenland te vervoeren.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!