Aube

Het departement de Aube ontleent zijn naam aan de gelijkname rivier de Aube. Aube is bekend van de plaats Troyes en het Parc Natural Re’gional de la Forêt. In Aube wordt ook champagne gemaakt.

Verken de Aube regio op de fiets

Verken de Aube regio op de fiets

Reizen naar Aube

Reizen naar de regio Aube doe je met de trein via Parijs en dan een lokale trein naar Troyes. Als je wilt vliegen naar Troyes vlieg je naar Paris Charles de Gaulle en pak je vanaf daar de trein. Met de auto is het iets meer dan 500 km naar de Aube rijden.

Fietsen in Aube

Pak de fiets en ontdek de schitterende fietsroutes van de Champagne Ardenne. Vanwege het ruime aanbod aan routes noemt het verkeersbureau de fietsroute van Troyes naar de meren van het Forêt d’Orient, als voorbeeld. Deze groene route neemt je mee langs bossen en meren, via de wijngaarden van Aube en het historische Troyes naar de meren van Forêt d’Orient. Vanwege het vlakke landschap is dit een zeer geschikte route voor jong en oud.

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Aube

Aube en Champagne Tourisme

34 quai Dampierre
10000 Troyes
Frankrijk
Telefoon: +33325425000

Twitter: twitter.com/AubeChampagne

Facebook: facebook.com/aube.champagne
YouTube: youtube.com/user/AubeChampagneTourism
Instagram: instagram.com/aubechampagne

 

Neem contact op met Aube en Champagne Tourisme

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Geef je direct op om lokale tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over de Aube ontvangen*

Kaart van Aube

Op de plattegrond van de Aube vind je alle bezienswaardigheden en de genoemde activiteiten. Met de kaart van de Aube plan je jouw bezoek aan [stad] makkelijker.