Vervoer in Keulen

vervoer-icoon-verkeersbureausVerken Keulen tijdens een citytrip of een lang weekend weg. Zo verover jij je het beste tijdens een bezoek aan de stad.

Bewonder de talloze bezienswaardigheden zoals de Dom en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes langs de Rijn. Om in Keulen te komen kun je reizen met

  • Trein
  • Auto
  • Bus

In Keulen zijn goede openbaar vervoer voorzieningen zoals bus, metro en tram.

Met de trein naar Keulen

Reis per ICE International af naar Keulen, de stad van de beurzen en vele winkels. Vanuit Amsterdam Centraal ben je ongeveer in 3 uur op Keulen centraal (Koeln Hbf). Aan iedereen is gedacht in de ICE International, door de comfortabele stoelen en de fijne belichting, reizen zowel leesliefhebbers als de harde werkers met een laptop comfortabel met de trein.

Je koffers leg je in de ICE in de laadruimte boven je

In de ICE leg je de koffers in de laadruimte boven je

Voor kinderen is de treinreis in de nieuwe treinen van ICE International een extra beleving. Via een glazen wand kijk je in de ‘Panorama-Lounge’ mee met de machinist! En reis je 1e klas? Dan profiteer je van verstelbare stoelen en extra beenruimte.

Met de ICE van Amsterdam naar Keulen

Met de ICE naar Keulen

 

Dit zijn de leukste plekken in Keulen

Je kunt nu extra Keulen tips, die niet op de site staan, gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Keulen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met de auto

Reis naar Keulen en huur een auto voor je verblijf op alamo.nl

Met het vliegtuig

Vlieg snel en voordelig vanuit Amsterdam naar Keulen. Vind voordelige vluchten naar Keulen met Skyscanner.