Dit zijn de leukste plekken in Mecklenburg Vorpommern

Je kunt deze Mecklenburg Vorpommern tips, die niet hier op de site staan, nu in je e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een plattegrond en handige reisgids bij.

Vervoer in Hessen

vervoer-icoon-verkeersbureaus Vanuit Nederland reis je gemakkelijk met het vliegtuig, de auto, de trein of de bus naar de Hessen. Vlieg in iets meer dan 1 uur vanuit Schiphol Airport naar Frankfurt Airport. Of ga zelf op pad met de auto en reis 400 km langs indrukwekkende landschappen.

Frankfurt Airport

Frankfurt Airport

Vliegen naar Hessen

Voor grotere afstand reizen is het vliegtuig een fijn vervoersmiddel. In 1 uur en 10 minuten vlieg je met KLM of Luftfhansa vanaf Schiphol Airport naar de luchthaven van Frankfurt. Dit airport is een van de belangrijkste en modernste vliegvelden van Europa en ligt midden in het centrale Rijn en Main gebied. KLM vliegt dagelijks vanuit Schiphol Airport naar Frankfurt Airport. Vanaf de luchthaven in Frankfurt rijden treinen en shuttlebussen vanaf 2 stations die beide zijn verbonden met terminal 2.

 

 

Met de auto

Wie het liefst op eigen gelegenheid naar Hessen reist, gaat met de auto op vakantie. De rit naar de meest bosrijke deelstaat van Duitsland is gemakkelijk te bereiken via de duidelijk aangegeven route. Vanaf Utrecht is de afstand tot Hessen circa 415 km en is de snelste route via de A45 naar de L3072 in Mücke, Duitsland. Tip van het Verkeersbureau: huur een auto voor je reis naar Hessen op alamo.nl.

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Trein

Reis met de DB-trein naar Hessen vanuit Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden met de Deutsche Bahn zoals dagtickets, regionale dagtickets en weekendtickets. Met het Quer durchs Land Ticket, het dagticket, reis je vanaf €44 door heel Duitsland. Het Länder-Ticket, het regionale dagticket, geeft de mogelijkheid om voor €23 door verschillende deelstaten van Duitsland te reizen. Deze deelstaten zijn: Beieren, Brandenburg-Berlijn, Baden-Württemberg, Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Sleeswijk-Holstein, Saksen, Thüringen, Saksen-Anhalt, Rijnland-Palts en Saarland.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Bus

Met de IC-bus van DB reis je al vanaf €9,90 naar 12 trajecten in Europa en Duitsland met veel tussenstops. Met een Flixbus Ticket betaal je €5 voor je busreis naar Hessen. Deze bus stopt op 25 plekken rondom Hessen.