Vervoer in Frankfurt

Frankfurt is een Europese metropool en wordt gekenmerkt door vele wolkenkrabbers en dat maakt deze stad uniek in Europa. De stad wordt daarom ook vaak Mainhattan genoemd. De indrukwekkend hoge gebouwen maken een bezoek aan Frankfurt zeker waard.

Om in Frankfurt te komen kun je reizen met:

  • Trein
  • Auto
  • Bus

In Frankfurt zijn goede openbaar vervoer voorzieningen zoals bus, metro en tram.

Met de trein naar Frankfurt

ICE International brengt je vanuit Amsterdam binnen 4 uur naar Frankfurt, de stad van de Bratwursten. De nieuwe treintoestellen van ICE International maken je reis extra bijzonder. In de zogenoemde ‘Panorama-Lounge kijk je via een glazenwand mee met de machinist. Geniet van een weekendje weg naar Frankfurt.

Frankfurt am Main station

Frankfurt am Main station

Binnen 4 uur ben je met de trein vanuit Amsterdam in Frankfurt

Binnen 4 uur ben je met de trein vanuit Amsterdam in Frankfurt

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Zakelijke treinreis

Ook aan de zakelijke treinreiziger is in ICE International gedacht, zo is iedere stoel met een stopcontact uitgerust, wat het werken achter je laptop prettiger te maken. En reis je in de 1e klas? Dan maak je voor vertrek gebruik van de NS International Lounge bij jou op het station, waar je ongestoord kan werken.

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met de auto

Reis naar Frankfurt en huur een auto voor je verblijf alamo.nl

Met het vliegtuig

Vlieg snel en voordelig vanuit Amsterdam naar Frankfurt. Vind voordelige vluchten naar Frankfurt met Skyscanner.