Braunfels

De Duitse vakwerkstad Braunfels trekt vele toeristen met zijn romantische stadscentrum en het kasteel Braunfels dat hoog boven de stad uittorent. Braunfels is al meer dan 750 jaar een stad. Onze tip? Boek een gids bij de VVV Braunfels en ontdek alle leuke bezienswaardigheden

Vakwerkhuizen in Braunfels

Bezienswaardigheden in Braunfels

De meeste mensen bezoeken Braunfels als dagjestoerist om kasteel Braunfels te bezichtigen. Een kasteel dat al meer dan 800 jaar familiebezit is. De huidige bewoners behoren tot dezelfde familie als de adellijke bewoners van weleer. Tijdens een rondleiding, die voor het hele gezin geschikt is, vertelt de gids in geuren en kleuren over het leven op het kasteel. Rondleidingen zijn in het Duits, Frans en Engels.

Hotels in Braunfels

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Braunfels

Braunfelser Kur GmbH

Am Kurpark 11
35619 Braunfels
Duitsland
Telefoon: +496442303820


Facebook: facebook.com/Braunfels.erleben
Instagram: instagram.com/braunfels.erleben/

VVV Braunfels


Het is mogelijk om (digitale) brochures aan te vragen over Braunfels bij VVV Braunfels of om het bij het lokale VVV kantoor brochures te halen tijdens je bezoek aan Braunfels.

 

Neem contact op met Tourist-Information Braunfels

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Braunfels