Overnachten in de Eifel

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
De Eifel is zowel geschikt voor een kampeervakantie als een luxe vakantie in bijzondere hotels. Niet alleen de dorpen en stadjes bieden vele overnachtingsmogelijkheden, ook aan de meren en tussen de bomen zijn genoeg hotels, campings en vakantieparken te vinden.

Hotels in de Eifel

Het drie sterren ‘Hotel Seemöwe‘ ligt aan de ‘Rursee’, een prachtig meer in het Duitse Nationaal Park Eifel. Met de ligging aan het water, omringd door bossen en gebergte heeft dit hotel een romantische uitstraling. Genieten van de natuur en de rust of uitstapjes maken naar historische plaatsjes, het kan hier allemaal. Zit je liever in een stad? Dan is het luxe vier sterren hotel ‘Park Plaza Trier‘ een uitstekend verblijf. Dit modern ingerichte hotel ligt middenin het centrum van de oudste stad van Duitsland en beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten.

Kamperen in de Eifel

De camping ‘Landal Wirfttal’ is gelegen aan het riviertje de Wrift en bevindt zich middenin de natuur. Wandelen en fietsen kan volop gedaan worden in de omgeving van de camping. Of hang je liever je hengel uit in het stuwmeer van de camping? Voor kinderen is de camping met een zwembad en speelhal ook een waar paradijs. Als je geen zin hebt om zelf een tent, caravan of camper mee te nemen, zijn er ook stacaravans te huur.

 

Dit zijn de leukste plekken in de Eifel

Je kunt deze Eifel tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van de Eifel.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Vakantieparken in de Eifel

Naast de 155 campingplaatsen en 10 stacaravans heeft het vakantiepark ‘Landal Wirfttal’ ook 210 bungalows beschikbaar. Daarnaast heeft ook Center Parcs zich in de Eifel gevestigd. In het park zelf zijn fietsen te huur om de natuurlijke omgeving te verkennen.