Kom tot rust in het Hyatt Regency Grand Cypress in Orlando

Dat Orlando niet alleen drukte & theme parks biedt ontdekte Patrick tijdens zijn trip door Orlando. Het imposante Hyatt Regency Grand Cypress hotel biedt met zijn 9 hectare oppervlakte iedereen de ruimte om te ontspannen.
hyatt-regency-grand-cypress-orlando-hotel

Begin de dag rustig met een wandeling of een run

Echt ontspannen doe je pas als lichaam en geest in balans zijn. Door te sporten breng je beide met elkaar in verbinding. Haal je sportkleding uit je koffer en vraag de concierge van het hotel om een plattegrond van de jogging-trail. Er zijn 3 routes die je kunt lopen, al naar gelang je niveau en ervaring met hardlopen.

Kies de jogging route die bij je past

Kies de jogging route die bij je past

In een half uur word je heerlijk wakker en geniet je van de zonnestralen die Orlando verwarmen. Na je run tuur je vanaf het balkon van je hotelkamer over het groen van de natuur en is het tijd voor een verkwikkende douche en daarna een uitgebreid buffetontbijt in Cascade American Bistro. Denk aan yoghurt met cereals, een grote mok koffie of een omelet die voor je neus wordt bereid door het vriendelijke personeel. Alles gaat hier met een warm welkom. Dat is de Amerikaanse gastvrijheid.

Uitzicht vanaf het balkon

Uitzicht vanaf het balkon

Het ontbijt restaurant

Het ontbijt restaurant

Tijd voor waterfun

Het Hyatt Regency Grand Cypress biedt een grote keuze uit recreatie mogelijkheden op en in het water. Je kunt er zwemmen in meerdere zwembaden, zonnebaden, genieten van masserende watervallen, waterfietsen, kajakken in lake Windsong en zelfs rotsklimmen naast het zwembad. In de avond zijn er verlichte fonteinen waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

 

 

Het personeel loopt rond om je op je wenken te bedienen en te voorzien van ijskoude drankjes of lekkere cocktails terwijl jij op je zonnebed geniet van de zon. Vergeet niet om je goed in te smeren. De zon is intens en de kans om te verbranden is groot. Voor kinderen is er Camp Hyatt waar ze vermaakt en begeleid worden. Wist je trouwens dat het zwembad 24 uur per dag open is!

Ben je liever actief op de fiets? Het Hyatt Regency Grand Cypress verhuurt ook fietsen waarmee je de omgeving van het hotel kunt verkennen.
hyatt-regency-grand-cypress-orlando-fiets-verhuur

&nbps;

Pitch & Putt

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om te golfen en een balletje te slaan. Alhoewel golf makkelijk lijkt vereist het zowel lichamelijke als geestelijke inspanning. Op de Pitch & Putt baan kan iedereen van start na een korte uitleg door de golf instructeurs. De ervaren golfspeler kan terecht op de nieuwe 18-hole course, die lijkt op de Old Course in St. Andrews, bij kenners zeer geliefd.
hyatt-regency-grand-cypress-orlando-golf

hyatt-regency-grand-cypress-orlando-pitch-putt-golf

Word helemaal Zen in de Marilyn Monroe Spa

De Marilyn Monroe Spa is in december 2014 geopend en geef je de mogelijkheid om een uur of zelfs een hele dag verwend te worden. Er zijn meer dan behandelingen mogelijk, waaronder speciale behandelingen voor mannen, body wraps en gezichtsbehandelingen. Een spa die is genoemd naar Marilyn Monroe Spa heeft uiteraard een goede kapsalon en vrouwen kunnen er zich laten opmaken. Alle producten, waaronder het eigen merk zijn organisch, niet getest op dieren en vrij van formaldehyde. Een fijn gevoel! In de spa en de producten kom je de kleuren tegen waar Marilyn wild van was, een felrode loper en zachte kleuren in de 7 behandelkamers. Je kunt er elke dag terecht van 8h-20h. Wil je zeker zijn van de gewenste behandeling? Maak dan een afspraak door vanaf je hotelkamer naar de concierge te bellen en jouw voorkeurstijd door te geven.

De Rode loper licht voor je klaar in de Marilyn Monroe Spa

De Rode Loper licht voor je klaar

De herenkleedkamer in de spa biedt alles wat een man nodig heeft

De herenkleedkamer in de spa biedt alles wat een man nodig heeft

Dresscode tijdens het diner

In veel hotels van dit niveau geldt een dresscode. Je ziet hier dus geen ontblote bovenlichamen in de lobby. Dat is fijn. Dat betekent ook dat de meeste gasten bij het diner netjes gekleed zijn. Zodra je binnenstapt is daar weer het warme welkom. Ik werd zelfs begroet met “Hello Mr. Mulder, here you are again” omdat ik herkend werd van het ontbijt. Geweldig om zo een restaurant binnen te lopen. Nadat ik naar mijn tafel werd gebracht en de door mij gewenste fles rode Pinot Noir wijn werd ontkurkt koos ik voor een proeverij van sushi en een salade. Terwijl ik genoot van mijn hoofdgerecht, een al dente pasta met zacht gegaarde zalm werd mijn wijnglas bijgevuld door de serveerster. Leuk detail is dat zij zich voorstelde en mij welkom heette alvorens ze mijn bestelling opnam.

orlando-hyatt-regency-grand-cypress-restaurant-00011

orlando-hyatt-regency-grand-cypress-restaurant-00014

orlando-hyatt-regency-grand-cypress-restaurant-00016

 

 

orlando-hyatt-regency-grand-cypress-restaurant-00020

orlando-hyatt-regency-grand-cypress-restaurant-00010

Als je in Amerika bent kun je de cheesecake natuurlijk niet laten staan

Als je in Amerika bent kun je de cheesecake natuurlijk niet laten staan

Valet parking

Niets fijner dan je autosleutels af geven bij de Valet Parking van het hotel. De staff haalt je bagage uit de auto en brengt deze naar de receptie of zorgt ervoor dat deze op je kamer ligt als jij ingecheckt bent. Je auto wordt veilig geparkeerd in de parkeergarage en staat weer voor je klaar als je deze nodig hebt.

Ook een Ford Mustang gaat veilig met Valet Parking mee

Ook de Ford Mustang gaat veilig met Valet Parking mee

Vriendelijke Valet Parking

Vriendelijk Valet Parking personeel

Boek het Hyatt Regency Grand Cypress in Orlando

Wil je zelf ervaren wat het Hyatt Regency Grand Cypress in petto heeft? Via hun eigen website grandcypress.hyatt.com krijg je gegarandeerd de beste tarieven en deals zoals extra nachten, gratis ontbijt of een late-checkout. Je boekt al een hotelkamer vanaf €150 per nacht. Vergeet niet vooraf een Hyatt Gold Pasport aan te maken zodat je punten spaart. Dit is gratis!

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Meer foto’s van het hotel

De lobby van het hotel

De lobby van het hotel

hyatt-regency-grand-cypress-orlando-lobby

hyatt-regency-grand-cypress-orlando-logo

hyatt-regency-grand-cypress-orlando-sleutelbox

hyatt-regency-grand-cypress-orlando-zwembad-waterval

Verlichte fonteinen voor de kinderen

Verlichte fonteinen voor de kinderen

24 Uur per dag zwemmen

24 Uur per dag zwemmen

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Comments are closed.