Neem een kijkje in de A380 van Emirates

Het is weer januari en dus is iedereen weer in rep en roer. “Waar gaan we naar toe op vakantie?” is nu zo’n beetje de meest gestelde vraag van Nederland. Een van de mogelijkheden om je te laten inspireren en informeren is de alom bekende en massaal bezochte Vakantiebeurs in Utrecht. Daarnaast vinden er steeds vaker lokale evenementen plaats die zich richten op een bepaald soort vakantiebeleving of reiziger. Hier komen over het algemeen wat minder mensen op af.

Daarnaast zijn er online steeds meer mogelijkheden om je te laten inspireren en informeren. Denk dan bijvoorbeeld aan de talrijke reisblogs, maar ook Pinterest.com, Flickr.com en Google. Via Google Street View kan je online gebieden, steden, maar ook musea en winkels ontdekken en bekijken. Mooie voorbeelden zijn de Grand Canyon en Galapagos Eilanden.

Bekijk de A380 van binnen

Als je op zoek gaat naar vliegtickets heb je geen idee met wat voor toestel je gaat vliegen. Tuurlijk, je ziet welk merk en type het is, en je kunt de indeling zien. Maar hoe het toestel er van binnen uitziet weet je niet. Niet als je van plan bent om met Emirates te vliegen. Deze kwaliteits airline biedt scherpe tarieven aan, maar staat vooral bekend om haar uitstekende service en faciliteiten aan boord. Vorig jaar zijn ze begonnen met het vliegen met de A380 op Schiphol. Iets dat voor veel reizigers een reden is om voor Emirates te kiezen.

Je kunt nu in de Business Class en Economy Class kijken voordat je je ticket gaat boeken. De techniek van Google Street View maakt het mogelijk door de cabine te lopen. Wissel tussen de klasses door links op ‘E’ of ‘B’ te clicken. En neem een kijkje in het toestel waarmee straks jouw vakantie gaat beginnen.

De economy class cabine van de Emirates A380

Probeer het zelf eens!

Comments are closed.