ANWB inspireert leden voor hun volgende vakantie

Tijdens de 3e ANWB Reisinspiratiedag ontving de ANWB meer dan 600 van haar leden op het kantoor van FOX Vakanties. De bezoekers kregen een uitgebreid en sfeervol programma voorgeschoteld waarmee ze zich konden voorbereiden op hun komende vakantie.

anwb reisinspiratiedag 2013 fox vakanties 004

Alle reisorganisaties van de ANWB waren aanwezig en boden antwoorden op alle soorten vragen. In het FOX Theater werden door ervaringsdeskundigen presentaties over prachtige bestemmingen als Noord Amerika, Scandinavie, Italie, Thailand en Zuid Afrika. Op het gigantische, bijna 180 graden scherm werden bijbehorende video’s getoond. Elke presentatie werd afgesloten met een heerlijk hapje en het thema Cruisen zelfs met champagne.

Workshops

Naast de inspirerende presentaties kon men ook deelnemen aan een workshop fotograferen, Relaxen tijdens vakantie, wijnproeven, en Grieks en Spaans koken. Elk van deze workshops kende grote populariteit. Geen wonder, men waande zich meteen op vakantie.

Na afloop ontving elke bezoeker een goed gevulde goodiebag met een exemplaar Reizen Magazine, een cadeaucheque t.w.v. € 50 en een flesje zonnebrand. Hiermee werd dit succesvolle evenement waardig afgesloten en konden alle bezoekers vol met inspiratie weer naar huis, om hun volgende vakantie te boeken.

Bron: ANWB Vakantie

Comments are closed.