Een Heerlijk dagje Heksendoorn in Hellendoorn

Een van de populairste pretparken van Nederland, Hellendoorn, is in Oktober omgetoverd tot Heksendoorn. Er is echt geen ontkomen aan, de heksen, zombies, vampieren en pompoenen overheersen het park. Het is elke dag griezelen geblazen voor het hele gezin. Op 19 en 26 oktober kan je zelfs extra lang griezelen. Die dagen worden om 20.45 uur afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Het park is die dagen tot 21.00 geopend.
Hellendoorn Heksendoorn chateau lumiere

De nieuwe attracties die speciaal voor Heksendoorn zijn gemaakt zijn spookhuis De Griezelgrot en spookhuis Château Lumière en speciaal voor de kleintjes een maïsdoolhof. Samen met mijn gezin ging ik op bezoek bij Heksendoorn waar we de hele dag lekker konden griezelen… brrr…

De spookhuizen van Heksendoorn

Voor de beide spookhuizen geeft het park aan dat ze toegankelijk zijn vanaf 8+ jaar. Maar eigenlijk maakt leeftijd niet uit, het is echt griezelen geblazen. Ik heb zelfs ouders gezien die de schrik van hun leven kregen, fantastisch! Direct vanaf de entree waan je je in een echte griezelfilm, de acteurs zijn levensecht en de spanning is om te snijden. Het Chateau Lumière is extra spannend vanwege het gebruik van geluidseffecten en videobeelden. Het leek mij voor mijn beide kids (4 en 5) niet zo geschikt de spookhuizen in te gaan. En maar goed ook, continue kreeg ik de schrik van mijn leven, haha. Zeer goed gedaan dus door Hellendoorn!

Het maïsdoolhof van Heksendoorn

Van de spookhuizen zullen de allerkleinsten niet blij worden, van het maïsdoolhof destemeer. Het ruim opgezette doolhof is een leuke puzzeltocht door een maïsveld. Je moet op zoek naar de vogelverschikker. Vind je die? Dan krijg je een leuke beloning! Erg leuk om met de kids te doen, het is niet te makkelijk en zorgt voor een leuke tijd tussen de maïs. En laat dat nou net een van de favoriete dingen zijn die mijn kids eten, nice.

Heksendoorn in het hele park

De rest van het park is ook aangekleed met het heksen- en Halloweenthema. De altijd al spannende Rioolrat is nu extra spannend. Tijdens de spannende Heksendoornshow met Kareltje en Jasmijn is het lachen en zingen geblazen. En overal waar je komt loop je heksen, zombies en vogelverschrikkers tegen het lijf. Een geslaagd dagje griezelen dus!

Overige attracties Hellendoorn

Hellendoorn Heksendoorn Sungai Kalimantan

Hoewel Heksendoorn het park overheerst zijn alle andere attracties gewoon toegankelijk. Voor de allerkleinsten zijn de Picknickweide, het Speelkasteel, de Dombomolen en de Oldtimers erg leuk. Voor 4-6 jarigen bieden de Donderstenen, de Sungai Kalimantan, de 3 Torens en de Super Glijbaan de nodige (ont)spanning. En de echte ‘dare devils’ kunnen hun energie kwijt in de Wild Waterval, het Galjoen, de Tornado en Montezuma’s Revenge. Avonturenpark Hellendoorn “Heksendoorn” biedt het hele gezin een gezellige dag amusement met Twentse gastvrijheid. Koop hier nu snel je tickets.

Comments are closed.