Warner Bros Studio Tour London

Ben jij een Harry Potter fan? Dan is The Making of Harry Potter in de Warner Bros Studio Tour London een must voor jou! Deze unieke tour achter de schermen van de studio’s waar een groot deel van de acht Harry Potter films werd opgenomen, is sinds juni 2012 geopend voor bezoekers.
Warner Bros Studio Tour London

The Making of Harry Potter

Vorig jaar juni gingen net buiten Londen de deuren open van de Warner Bros. Studios Leavesden, dé filmstudio waar een groot deel van de wereldwijd succesvolle films werd opgenomen.

Achter de schermen

Warner Bros Studio Tour London laat je een kijkje nemen achter de schermen. Naast bekende filmbeelden krijg je allerlei dingen te zien die je niet in de films zag. Ook kun je onder meer complete filmsets met originele kostuums en rekwisieten, overbekende plekken als het huis van de Duffelingen waar Harry opgroeide en de grote zaal van Zweinstein bewonderen.

Ook geeks komen hier aan hun trekken: er is een hele afdeling waar je inzicht krijg in de gebruikte animatronics en technieken. Veel Harry Potter acteurs zie je daarnaast terug in speciaal voor de tour vervaardigde filmpjes over de opnames. Zo zijn onder meer Emma (Hermelien) Watson en Rupert (Ron) Grint te zien in unieke beelden.

Warner Bros Studio Tour London

De tour staat garant voor een paar uur onvervalst plezier voor fans en geeks die Harry Potter nog niet kunnen loslaten. De studio tour is zowel met eigen, als met speciaal en openbaar vervoer bereikbaar. Meer informatie over de tour vind je hier: www.wbstudiotour.co.uk.

Bekijk voor meer informatie over locaties en activiteiten de Verkeersbureaus en VVV’s in Londen

Comments are closed.