Middeleeuws spektakel in de Abdij van Lucerne

Met een geweldige vaart terug in de tijd? Ga op bezoek in de middeleeuwen in de Abdij van Lucerne in Frankrijk.
250px-Falke_mit_Kappe

Het leven in Frankrijk van eeuwen geleden

In en rond de abdij van Lucerne kunt u kennis maken met het leven en spektakel van eeuwen geleden. De abdij zal een metamorfose ondergaan. Er worden demonstraties gegeven van de valkenjacht te paard. Vendel zwaaiers vertonen hun kunsten. Er zijn boogschietwedstrijden en er worden oude Normandische dansen uitgevoerd.

Er is een grote middeleeuwse markt en tal van demonstraties van ambachten uit die periode. Het thema van het feest is de middeleeuwse ambachten onder de aandacht te brengen en niet verloren te laten gaan.

Openingstijden

Abdij van Lucerne – 11 en 12 mei

  • Zaterdag van 10:00 tot 10:00 uur
  • Zondag van 13:00 tot 19:00 uur.

Toegang is gratis.

Voor meer info: l.truca@annaye-lucerne.fr. of www.ma-deuxieme-vie.com

Comments are closed.