10.000 persberichten op Verkeersbureaus.info; vanaf vandaag 3 maanden feest!

Vandaag willen we iets moois met je delen. Binnenkort verwachten we de publicatie van ons 10.000e artikel! Daarom vieren we de komende 3 maanden feest. Dat betekent nog lagere prijzen voor het verspreiden van persberichten via ons platform en elke maand zijn er mooie prijzen te winnen. Elke maand geven we een gratis persbericht weg en verloten we een Strippenkaart. De hoofdprijswinnaar die het 10.000e persbericht instuurt mag een jaar lang gratis persberichten verspreiden via ons platform!

3 maanden feest op Verkeersbureaus.info

3 maanden feest op Verkeersbureaus.info

Bereik 3,6 miljoen Nederlanders

Met een Persbericht of een Strippenkaart ben je verzekerd van lezers van je persberichten. Ons platform bereikt 3,6 miljoen Nederlandse reizigers en media & trade via www.verkeersbureaus.info, e-mail, social media en telefoon. Wij inspireren en informeren onze bezoekers met redactionele content en content marketing. We brengen deze doelgroepen ook direct in contact met plaatselijke toeristenbureaus voor een perfect voorbereide vakantie.

Het bereik van Verkeersbureaus.info

Het bereik van Verkeersbureaus.info

Persbericht voor €99 per artikel

  • In 5 minuten vindbaar in Google/alerts
  • Directe link naar website
  • Gedeeld op social media
  • Dagelijkse b2b nieuwsbrief

Strippenkaart vanaf €62,50 per artikel

  • Alles van Persbericht plus
  • Gegarandeerde plaatsing
  • Inzetten voor meerdere accounts (handig voor PR bureaus)
  • Vast laag tarief

Hoe doe je mee aan deze actie?

Elk betaald persbericht dat geplaatst wordt door de redactie in de feestperiode telt automatisch mee. Ook klanten die al een Strippenkaart hebben doen mee. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen. Aan het einde van de maand verloten wij de prijzen onder de inzenders van die maand en ontvang je bericht via e-mail. De prijs kan niet in geld uitgekeerd worden en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Verkeersbureaus.info behoudt zicht het recht voor om een prijs in te trekken als zij hier aanleiding toe ziet.

Je eerste plaatsing

Neem contact op met Patrick Mulder, bel 085-1300659 of vul het formulier in om je 1e artikel op te sturen. Je kunt ook onze media kit downloaden als je meer informatie wilt.

 

 

Comments are closed.