Het is tijd voor een speciaal circus

Het circus is een eeuwenoude traditie die al eeuwenlang vreugde en verwondering brengt aan mensen van alle leeftijden. Elk jaar kijken mensen ernaar uit om een circus bij te wonen met spannende acts en optredens. In de Swarovski Kristallwelten in Oostenrijk vindt een speciaal circus plaats deze zomer.

 

Welkom in het Wonderland van de Swarovski Kristallwelten

De Swarovski Kristallwelten is een meeslepende museumervaring die de kunstzinnigheid en schoonheid van Swarovski-kristallen laat zien door middel van een verscheidenheid aan kunstwerken en installaties. Binnenin beschikt het museum over 18 prachtige kamers. Die zijn ontworpen door internationaal bekende kunstenaars en ontwerpers en onthullen de Chambers of Wonder:

  • een ijskoud “Silent Light” met echte sneeuw
  • een Hollywood-feest vol kostuums en blockbusters door James Turrell en Yayoi Kusama

Swarovski’s prachtige, op kristallen gebaseerde producten, van onberispelijke kwaliteit en vakmanschap brengen vreugde en vieren individualiteit in een van de grootste kristallen winkelruimtes ter wereld in Wattens in Tirol in Oostenrijk.

 

Kom ook naar het fantastische “Let’s Celebrate!” circus

In de prachtige tuin vind je de kristallen wolken. Stel je een royale speeltuin voor met een draaimolen waar iedereen graag een rondje in meegaat. Ook de allerkleinsten. Deze zomer werkt Swarovski samen met Circus-Theater Roncalli aan een fantastisch zomerprogramma.

Het Circusfestival “Let’s Celebrate” loopt van 21 juli tot 3 september en toont artiesten die schilderkunst, muziek en creatieve prestaties combineren in uitstekende circuskunsten. Het circusprogramma is inbegrepen in jouw dagkaart. Die biedt elke dag van 9.00 tot 19.00 uur toegang tot optredens. Lees meer op https://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/wattens/summer_in_the_giant.en.html.

Met het handige Skip-the-line ticket krijg je direct toegang tot het door jou gekozen tijdslot zonder dat je hoeft te wachten. Dit ticket is alleen online verkrijgbaar, dus bestel snel!

Jaime Hayon Carousel Swarovski Kristallwelten

 

 

Circus in Nederland is voor de hele familie

Wil je lekker dichtbij huis blijven en genieten van prachtige circus acts? De familie Renz trekt al sinds 1842 door Europa met hun rood-gele tent om hele families te vermaken. Ook Circus Bolalou strijkt door heel Nederland neer met hun geweldige acties. Beide circussen zijn een begrip en gaan met hun tijd mee. Dat betekent geen wilde dieren meer die eigenlijk buiten horen te lopen maar shows met paarden en met honden die komische capriolen uithalen. Kijk op de website van Renz en Bolalou voor een show bij jou in de buurt.

 

In deze wijk in New York City is het 365 dagen per jaar circus

Op een schiereiland van de wijk de Bronx ligt Coney Island. Hier is 365 dagen per jaar een soort kermis. In attractiepark Luna Park vind je de wereldberoemde houten achtbaan Cyclone. Maar ook de vele circus-achtige attracties zoals een reuzenrad maken een bezoek aan Coney Island tot een leuk dagje New York. Tip: met de The New York Pass® krijg je gratis toegang tot veel attracties.

 

 

Plan je Wattens trip, zo kom je er

Je trip naar Wattens in Tirol in Oostenrijk is iets meer dan 900 km. Je doet er met de auto 10 uur over. Met de trein reis je vanaf €30 en ben je minimaal 11 uur onderweg. Met een korte vlucht naar Innsbruck, vanaf €69 ben je het snelst in Wattens. Meer informatie: kristallwelten.swarovski.com

 

 

 

 

Comments are closed.