Het is weer tijd voor de Vakantiebeurs

Niet vergeten in je agenda te zetten. Deze week is het weer Vakantiebeurs tijd! Vanaf woensdag vind je de mooiste bestemmingen, dichtbij en ver van huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Zien we jou ook daar om inspiratie op te doen of zelfs om je volgende trip te boeken?

PS: De Vakantiebeurs viert alweer haar 50e editie, samen met gastbestemming Ras Al Khaimah.

Dit mag je niet overslaan op de Vakantiebeurs dit jaar

Dit zijn de activiteiten die jou dit jaar verleiden op de Vakantiebeurs. Met deze top ‘things to do’ haal je het meeste uit je bezoek. Ga surfen in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour, ‘vlieg’ Business Class met Turkish Airlines of neem even pauze met een heerlijke Thaise massage. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs. Bekijk de hele lijst hier.

Groene molen op St. Patrick’s Day

Surfen in Costa Rica

 

 

Vakantiebeurs viert feest

De vijftigste verjaardag van de Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt tussen hal 7 en hal 12 een festival tent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfus how, sambadansers en een travelpubquiz.

 

Kortom: entertainment verzekerd. De beursdagen worden in de festivaltent afgesloten met live-entertainment van acts als coverband Broadway en Piano & Co. Dagelijks duiken tijdens Vakantiebeurs gouden ballonnen op die recht geven op mooie prijzen en D-reizen verloot prijzen in de ballenbak.

Ras al Khaimah is een onontdekt pareltje

“Mooie stranden, woestijn, mangroven én indrukwekkende gebergten komen hier samen”, zegt Mohamed van het Verkeersbureau van Ras al Khaimah. Een unieke vakantiebestemming voor gezinnen, 50-plussers en ook vriendinnen die een weekendje samen weg willen.

Met een vlucht van 6 uur naar Dubai en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten. Op de stand kun je de Jebel Jais Flight via virtual reality doen, lokale dansshows bekijken en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op de stand en zelf kennis te maken met dé opkomende bestemming in 2020. Lees hier waar je moet zijn.

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

De feestelijke 50e editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.