Ga hier komende herfstvakantie naartoe

Voor je gevoel is de zomer misschien net voorbij, maar de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Heb je nog geen plannen, maar wil je er komende week wel graag even op uit? We zochten de leukste activiteiten en bestemmingen voor je uit. Geniet met je hele gezin van een verdiende vakantie in Ras Al Khaimah, kom fietsen op Mallorca of spot de dino’s in Duinrell.

Met de hele familie naar het warme Ras Al Khaimah

Ben je het druilerige weer zat en kan je wel wat zon gebruiken voordat de wintertijd ingaat? In Ras Al Khaimah is het juist nu aangenaam warm. Het land is de perfecte bestemming voor een welverdiende vakantie met de hele familie. Of je jong of oud bent, lekker wilt luieren of wilt deelnemen aan sportieve activiteiten, in Ras Al Khaimah kan het allemaal.

Boek je verblijf in een van prachtige familiesuites bij het Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Dit Hilton hotel is uitgestrekt over een 1,5 km ongerept zandstrand en is een ongelooflijke locatie voor een uitje met het gezin tegen de achtergrond van de prachtige Hajar-bergen. Je kinderen komen in dit hotel niks te kort. Laat ze spelen in het kinderbad of bij de kinderclub met een speeltuin vol met glijbanen, overdekte speelruimtes en begeleide spellen.

Dit zijn de hotspots van Ras Al Khaimah

Ontvang nu handige tips over Ras Al Khaimah. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Ben je benieuwd wat er te doen is buiten het resort? Als je een echte waaghals bent, ga je naar Jebel Jais Via Ferrata voor een avontuur met een hoog adrenalinegehalte. Op een speciaal parcours ga je wandelen, klauteren, klimmen en ziplinen. Dit is de langste zipline ter wereld! Vergeet ook zeker niet om naar Natuurpark Wadi Khadej te gaan voor een ritje op een kameel. Geweldige Instagram plaatjes verzekerd!

Tip: sluit je bezoek aan Ras Al Khaimah niet af zonder een diner van lokale maaltijden. Reserveer een tafel bij Al Fanar Restaurant & Café. Bestel er lokale gerechten en Arabische favorieten. Aanraders op het menu zijn machboos (vlees of vis met rijst gekookt met speciale kruiden), thereed (lokaal gestoofd vlees) en fareed (vegetarische stoofpot met brood).

Al Fanar Restaurant & Café

Al Fanar Restaurant & Café

 

 

Kom dino’s spotten in Duinrell

Kom deze herfstvakantie met je kinderen naar Duinrell! Of je nou een dagje komt of langer blijft slapen in een bungalow, op Duinrell hoef je je niet te vervelen. En wist je dat je de hele maand oktober dino’s spot in het park? Tot 1 november vind je maar liefst 21 levensechte dino’s tussen de attracties. Ze brullen, bewegen en deze vleesetende dino’s zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden maar wees gerust, ze bijten niet.

Voel de aangename herfsttemperaturen op Mallorca

Ben je op zoek naar een last minute bestemming binnen Europa? Volg je landgenoten en kies voor een week of weekend weg naar het Spaanse Mallorca. Het eiland is dit jaar de populairste Europese bestemming onder Nederlanders. Op Mallorca tref je nog aangename temperaturen om te luieren op het strand. Wil je actief bezig zijn? Mallorca staat bekend als het perfecte fietseiland. Boek je vlucht, huur een fiets en trek er lekker op uit.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.