Echt ontspannen doe je in de natuur op deze schitterende plekken

Ben jij een natuurliefhebber? In de natuur geniet je van een oase van rust en de actieve vakantieganger in jou komt er niets niks te kort. Boek je verblijf bij een van deze accommodaties of neem je eigen tent mee en slaap romantisch midden in de natuur. Maak een wandeling boven de boomtoppen in het Great Smoky Mountains National Park, kom tot rust op een van de Natuurkampeerterreinen in Nederland of België of geniet van wat meer spanning in de Oostenrijkse Alpen.

Ontspan met deze activiteiten in de Oostenrijkse AlpeN

Hou je van een actieve vakantie en ben je dol op de Alpen? In het Oostenrijkse Tirol maak je deze lente de mooiste wandeltochten door de natuur. Ben je opzoek naar wat meer spanning? Ga dan klimmen, paragliden of raften. Waterliefhebbers gaan duiken en zwemmen tussen de rotsen. Ben je toe aan ontspanning na je activiteiten? Boek een verblijf bij het nieuwe Hotel Tirol Fiss. Op het dak vind je de Gipfel SPA met een verwarmd infinity zwembad waar je van een prachtig uitzicht op de Alpen geniet. Ontspan in een van de sauna’s en geniet daarna van traditionele Tiroolse specialiteiten in het restaurant.

Vind rust en ruimte op deze Natuurkampeerterreinen

Ben je gek op kamperen in de natuur? Dan ben je zeker niet de enige. Steeds meer reizigers kiezen voor een kampeerplek in de natuur. Een handig hulpmiddel is Het Groene Boekje. Hierin vind je alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en België en de benodigde Natuurkampeerkaart. Zoek naar jouw ideale kampeerbestemming en geniet van de rust, ruimte en het buiten zijn samen met je familie.

Ontspannen in de natuur met je gezin

 

 

Overnacht midden in dit nationale park van Tennessee

Ken je het Great Smoky Mountains National Park in Tennessee? Je vind het best bezochte Amerikaanse op de grens van de staten Tennessee en North Carolina. Dankzij de gunstige ligging vanaf zowel Nashville, Atlanta en Charlotte is het een ideale bestemming als je op zoek bent naar een schitterend natuurgebied. Boek je vakantiehuis midden in het park en geniet van een heerlijke vakantie in de natuur. Vergeet niet om langs een van de 2 bezoekerscentra van het National Park te gaan. Hier krijg je informatie over de wandelroutes met kaarten en routeplanners.

Wandelen boven de bomen in Great Smoky Mountains national park

Wandelen boven de bomen in Great Smoky Mountains national park

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.