Speciale plekken om Oud en Nieuw te vieren

Het is bijna zover, want 2019 staat voor de deur. Heb jij al besloten waar je de jaarwisseling gaat vieren? Met vrienden en familie of ga je misschien op vakantie? In Londen en Las Vegas worden ‘s werelds meest spectaculaire vuurwerkshows gehouden. Ook kiezen steeds meer mensen voor een rustige Oud en Nieuw. Wat vind jij van een vuurwerkvrij arrangement?

Het mooiste vuurwerk van Europa

Je viert nergens zo bijzonder Oud en Nieuw als in Londen. De jaarlijkse vuurwerkshow boven de London Eye is een van de meest spectaculaire spektakels in de wereld. Combineer de vuurwerkshow met een paar dagen Londen. Tijdens de feestdagen hangt er een unieke feestelijke sfeer in de stad. De hele stad is prachtig gedecoreerd en je kunt je uitleven in de mooiste warenhuizen. Sluit je trip naar Londen natuurlijk af met een onvergetelijk Oud en Nieuw tijdens de vuurwerkshow. Je koopt kaartjes gemakkelijk online voor 10 pond.

oud & nieuw Londen

 

 

Geniet in alle rust van Oud en Nieuw

Houd je niet van knallen en wil in alle rust van de jaarwisseling genieten? Op steeds meer plekken in Nederland kun je Oud en Nieuw vuurwerkvrij vieren. Vooral voor mensen met huisdieren en jonge kinderen is een vuurwerkvrij Oud en Nieuw de ideale uitkomst. Verschillende hotels bieden een vuurwerkvrij arrangement aan, zoals Landal Greenparks en Bungalow Specials. Of wat dacht je van een Oud en Nieuw in herberg Tiengemeten? Hier kan je ook Oud en Nieuw zonder vuurwerk vieren.

Begin het nieuwe jaar grandioos

Wil je 2019 spectaculair inluiden? Dan is Las Vegas de perfecte bestemming voor jou. Hef het glas, dans tot in de late uurtjes, maak de bekende countdown op de strip mee en geniet van een unieke avond. Bekende artiesten geven concerten en de grote hotels zorgen voor spectaculaire vuurwerkshows. Wil je het beste plekje hebben als het vuurwerk losbarst? Boek een ticket voor een helikoptervlucht of het grootste reuzenrad ter wereld.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.