Dit zijn unieke moederdag bestemmingen

Moederdag is een speciale dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Helemaal leuk is het als je samen met je moeder van het moederdagcadeau kunt genieten. Neem haar mee op culinair avontuur, ga de grens over naar het land van 1000 meren, of pak echt uit en organiseer een trendy city-trip.
Moederdag vieren 2018

Pak uit met een trendy city-trip

Dynamisch, multicultureel, kosmopolitisch, groen, hip en altijd verrassend. Zo wordt Toronto beschreven. In en rondom de stad vind je meerdere inspirerende plekken zoals Casa Lomo en de beroemde Niagara Falls. Casa Loma is een gigantisch middeleeuws kasteel dat 98 kamers telt midden in de stad. Leuk om doorheen te dwalen inclusief audiogids of voor koffie en een lekkere lunch in het bijbehorende Liberty Caffé. Het behoort tot een van de highlights van Toronto citytrip. Je moeder zal zich een echte prinses voelen. Casa Lomo is inbegrepen in de CityPASS Toronto.

Casa Lomo Toronto

Casa Lomo boek je voordelig bij CityPASS

 

 

Daarna breng je met je moeder een bezoek aan de Niagara Falls, op een klein uurtje rijden. Het is een van de grootste en meest bekende watervallen ter wereld. Aanschouw het waterspektakel met de Maid of the Mist rondvaartboot van Hornblower Niagara Cruises of bewonder de Niagara watervallen met een helicopter tour van niagarahelicopters.com. Een onvergetelijke ervaring voor jou en je moeder. Lees hier meer over de highlights in Toronto.

Niagara Falls

Niagara Falls

Neem je moeder mee naar het land van 1000 meren

Neem je moeder mee naar het land van 1000 meren. Het Mecklenburgs merengebied staat bekend als Europa’s grootste aaneengesloten waterwegennetwerk met ruim 1000 met elkaar verbonden meren, rivieren, beekjes en kanalen. De beste manier om dit waterlabyrint te verkennen is per huisboot. Een comfortabel, varend vakantiehuis voor jou en je moeder of de hele familie (12 personen). Neem ’s ochtends een duik in het water of gooi in alle rust een hengel uit. De weidsheid van de natuur wordt afgewisseld met dorpen, kleine steden en kastelen in de Mecklenburgische Seenplatte en fietsmogelijkheden rondom de Müritz. Ook kun je een bezoek brengen aan Berlijn of Potsdam. Lees hier meer over het het Mecklenburgs merengebied.

Samen genieten van moeders keuken

Niemand kookt zo lekker als je moeder. Een leuk idee voor moederdag zijn deze 2 pop-up fietsroutes in regio Hart van Brabant in het thema ‘bij ’s mam in de keuken’. Op het ene fietsrondje start je bijvoorbeeld met de geur van versgebakken brood Bij Robèrt in Oisterwijk en proef je hoe de Trappistinnen leefden bij Hemels Eten & Drinken in Berkel-Enschot. Tijdens het andere rondje pluk je onder meer je eigen thee in de pluktuin van Sprankenhof in Udenhout en bak je zelf je pannenkoek op open vuur bij Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen. Op Moederdag geldt een speciale actie. Bezoekers krijgen op elke locatie een bijzondere traktatie. Lees hier meer over ‘bij ’s mam in de keuken’ in het Hart van Brabant.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.