Met deze 3 koffers hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je bagage

Je koffer op reis is tegelijkertijd je kledingkast, je badkamerkast én je schoenenrek, in 1 compacte verpakking van maximaal 20 kilogram. Op reis wil je alles bij de hand hebben, maar ook niet te veel meeslepen. Met deze koffer tips hoef jij je op geen enkele reis meer zorgen hoeven maken over je bagage. Het enige waar je je nu nog mee bezig hoeft te houden is waar het allemaal om gaat; het genieten van de reis zelf.

De city trip: 2 nachten in Lissabon

Lissabon is de ideale stad voor een weekendje weg; kleurrijke architectuur, een rustige sfeer, zon, zee én een heerlijke cuisine. Een weekend geeft precies genoeg tijd om de highlights te zien, maar ook om te winkelen en tijd te nemen voor een kopje koffie op het terras. Voor een citytrip zoals naar Lissabon heeft SUITSUIT een lichte handbagage koffer ontworpen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Binnenin de koffer vind je verschillende vakken voor je kleding, toiletspullen en schoenen. De koffer is ontworpen om alles bij de hand te hebben tijdens een weekendje weg en is tegelijkertijd een prachtige design koffer om mee op reis te gaan. Lees hier alle tips van Marieke, die deze zomer Lissabon bezocht.

Een Limbo van Rimowa, voor 1 dag weg

Een Limbo van Rimowa, voor 1 dag weg

De ‘business trip’: 1 nacht in Genève

Genève is een internationale hotspot. Een zakenreis kan soms hectisch zijn en comfort is daarom belangrijk. Je wil je geen zorgen hoeven te maken over je bagage en natuurlijk ook van de stad genieten. Het business model van Rimowa is zowel licht als praktisch. Binnenin de koffer zitten verschillende vakken voor kleding en een laptop. Ook heeft de koffer een strak design, zodat je hem mee kunt nemen naar vergaderingen. Er is goed nagedacht over het ontwerp en de koffer is speciaal ontworpen om comfort te bieden tijdens je zakenreis. Doe hier inspiratie op voor een overnachting aan het meer van Genève.

Handig formaat voor een zakenreis

Handig formaat voor een zakenreis

De road trip: 2 weken in New Orleans en Florida

Bij de stad New Orleans denk je aan jazz, oude trams en houten veranda’s waar je langzaam een wijntje wegdrinkt. Op rijafstand liggen Miami en de Florida Keys, een groep eilanden voor de kust van het zuiden van Florida die door middel van een brug met elkaar verbonden zijn. Voor een reis van 2 weken zoals naar New Orleans en Florida heeft Rimowa een stevige grote koffer ontworpen met een ruime inhoud. De koffer is gemaakt van sterk materiaal, is krasbestendig en heeft een handig slot. Bij aanschaf van een koffer krijg je een bagagelabel cadeau om je koffer te personaliseren. Dit model van Samsonite is ideaal voor reizen buiten Europa. Je vliegt tegenwoordig al vanaf €129,99 naar Florida. Lees hier alles over dit aanbod.

Handig formaat voor een zakenreis

Het formaat voor een lange reis door de USA

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.