Van deze kersttradities in 2017 word je heel erg blij

Ga jetskiën op Lago de Coatepeque als nieuwe kersttraditie en kom erachter wat woorden als Christmas Crackers en Boxing Day betekenen. In Noord-Limburg ga je het ijs op met familie en sluit je de dag af met warme chocomelk. Van deze kersttradities krijg je het echte kerstgevoel, net als op jouw favoriete Kerstmarkt van 2017.

Ga jetskiën tijdens kerst op Lago de Coatepeque

Zoek deze kerst eens het avontuur op. Vier de kerst in de zon door af te reizen naar het paradijselijke Centraal-Amerika waarbij je in contact komt met nieuwe kersttradities. Jetskiën, snorkelen bij het koraalrif en een vulkaan beklimmen. Met wie ga jij het nachtleven van West End ontdekken? Deze kerstcadeaus zijn geschikt voor warme temperaturen:

Hoe gebruik je Christmas Crackers en hoe vier je Boxing Day?

Je hoort ze dagelijks voorbij komen in films en op tv tijdens kerst. Maar wat houden ze nu exact in, die typisch Britse ‘kerstwoorden’ zoals Christmas Crackers en Boxing Day?

 

 

Horen Christmas Crackers bij jouw favoriete kersttraditie? Deze producten zorgen voor een verrukkelijke kerstavond:

Schaatsen en weihnacht shoppen in Noord-Limburg

Dat heerlijke kerstgevoel ervaar je in Noord-Limburg. Geniet van Noord-Limburgse kersttradities zoals schaatsen en bezoek het jaarlijkse Scrooge festival. Of bezoek de prijswinnende Kerstshow van Nederland en vergaap je je aan een wondere wereld vol kersttradities. Alles wat je nodig hebt tijdens de kou:

Doe mee en stem op de de beste kerstmarkt van 2017

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.