Deze kerstmarkten moet jij beslist bezoeken in 2017

Geniet van Nederlandse kerstlekkernijen in Toronto of combineer een bezoek aan een kerstmarkt met een lekker weekendje weg. De kerstuitjes vallen als witte sneeuwvlokjes uit de lucht. In Valkenburg wacht de Christmas Parade op jou, net als een mooi december cadeau: een kerstreis naar Düsseldorf.

Stroopwafels en pepernoten in Toronto

De kerstmarkt in het Distillery district in Toronto is kleurrijk verlicht met winterse kerststallen. Er is een grote Nederlandse gemeenschap en daardoor kan je hier stroopwafels, pepernoten en speculaas poppen kopen. Voor welke Nederlandse kerstlekkernijen ga jij?

Deze hotels liggen vlakbij de kerstmarkt en het centrum van Toronto

Vergeet in Toronto niet de CN Tower te bezoeken. Vanaf 553 meter hoogte kan jij de kerstman en zijn rendieren misschien zien aankomen. De entreeprijs van CN Tower is inbegrepen in je Toronto CityPASS.

 

De leukste kerstmarkten van Europa

Luid het feestseizoen in met een bezoek aan de leukste kerstmarkten van Europa. Combineer je bezoek aan deze kerstmarkten met een ontspannend weekendje weg vol gluhwein, pretzels en gezelligheid met je familie. Zet die koffer klaar en plan je bezoek aan Keulen, Praag of Kopenhagen!

Deze voordelige hotels liggen dichtbij de kerstmarkten

 

 

De leukste kerstmarkten van Nederland

Valkenburg aan de Geul opende het seizoen met de bekende Christmas Parade ‘Christmas Fairytales’ en is gekroond tot European City of Christmas 2018. Leiden viert dit jaar kerst met de Winter Wonder Weken 2017 waar je op de grootste drijvende ijsbaan van Nederland kunt schaatsen. In Haarlem staan meer dan 300 kerstmarkten, koop je kerstcadeaus in het pittoreske ‘straatje van Emma’. Bezoek de kerstmarkt in Deventer en waan je je in de 19e eeuw van Charles Dickens.

Bij deze kerstmarkten horen deze charmante kerst-hotels

 

Kerststad Valkenburg

 

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.