Met deze tips beleef jij het leukste dagje uit met kerst

Ga op shop avontuur in India of dompel je in de wereld van Alice in Wonderland in Bretagne. Geniet met je dierbaren van kerstpret in Noord-Limburg of ontvang het mooiste december cadeau; een kerstreis naar Düsseldorf.

9 must-sees met kerst in Bangalore

Sinds oktober 2017 vliegt Jet Airways dagelijks op Bangalore in India. Ga op shop avontuur op Brigade Road in Dan Bangalore. De bekendste winkelstraat wordt afgewisseld met designermerken, Indiase boetieks en eetcafés en is de perfecte must-see voor een dagje uit met kerst.

Vier kerst in Bretagne met een magisch gevoel

De straten zijn versierd, kastelen verlicht en kerstmarkten ingericht: voor een magische gevoel vier je kerst in Bretagne.

 

 

Het gerucht gaat dat het verhaal Alice in Wonderland is gebaseerd op Trévarez in Bretagne en dat het kasteel zich in de wereld van de kleine Alice dompelt tijdens kerst.

Geniet met je dierbaren van de kerstpret in Noord-Limburg

Een heerlijk kerstgevoel ervaar je in Noord-Limburg. Tijdens de kerstvakantie is samenzijn met vrienden en familie het enige dat telt en wat is er nou leuker om samen met deze geliefden een kersttrip te maken. Kom in kerststemming met lekkere hapjes en drankjes, theater en muziek op het Scrooge festival.

 

 

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.