Special: Indonesië

De prachtige eilanden van Indonesië

Indonesië ligt in het Zuidoosten van Azië en bestaat in totaal uit meer dan 13.000 verschillende eilanden. De republiek kenmerkt zich door verschillende landschappen uiteenlopend van tropische regenwouden, bergketens tot savanne landschappen. De bekendste en tevens grootste eilanden op Indonesië zijn Borneo, Sumatra, Nieuw-Guinea en Java.

Geniet van het prachtige Indonesie

Bezienswaardigheden in Indonesië

Indonesië zit boordevol cultuur en historie. De eeuwenoude Hindoe tempels op Bali, de koloniale invloed van Nederland op Java, de Taman Fatahillah in Jakarta en het prachtige landschap en de indrukwekkende Nationale Parken op Sumatra zijn plaatsen waar u geweest moet zijn. Indonesie ligt in een geologisch actieve regio. Dit betekent dat er af en toe aardbevingen kunnen plaatsvinden. Dit zorgt voor een goede vruchtbaarheid van de bodem wat in combinatie met de hoge temperaturen en vele neerslag zorgt voor een hoge landbouwopbrengst. De republiek heeft de op een na grootste biodiversiteit ter wereld en is rijk aan natuur.

Overnachten in Indonesië

Het Hotel Aryaduta Semanggi in Jakarta is een 5-sterrenhotel en biedt alles voor een comfortabel verblijf. De ruime suites, de spa, fitnessruimte en het uitstekende restaurant maken overnachten in dit hotel zeer aangenaam. Het FM7 Resort Hotel ligt op 10 minuten reizen vanaf de luchthaven in Jakarta. Het hotel beschikt over een gratis pendeldienst naar de luchthaven. Verder beschikt het hotel over een binnenzwembad, fitnessruimte en een restaurant dat 24 uur per dag geopend is.

Vliegen naar Indonesie

Diverse vliegtuigmaatschappijen vliegen op Indonesië waaronder KLM, Singapore Airlines en Malaysia Airlines. Boek hier uw goedkope tickets.

Comments are closed.