Special: De Efteling

Special over de Efteling

De Efteling is ideaal voor een dagje uit. Met het hele gezin, een grote groep of met zijn tweeën. De Efteling biedt voor ieder wat wils. Ook in 2011 was dit attractiepark weer het meest bezochte park en ongekend populair. Ontdek de vele attracties, ontspan op een van de vele grasvelden en geniet van een fijne lunch of diner in een van de vele eettentjes die het park rijk is.

Bezienswaardigheden in de Efteling

De Efteling heeft attracties voor jong en oud. Het Sprookjesbos, het Land van Laaf en het Carnaval Festival zijn de attracties bij uitstek geschikt voor de kleinste bezoekers. Beleef met het hele gezin de magie van Droomvlucht, ontdek de vele werelden in Fata Morgana, geniet op grote hoogte in de Pagode en rust uit in de Gondoletta. De echte durfals kunnen hun hart ophalen bij Joris en de Draak, Bobbaan, de Vliegende Hollander en de Python. Deze attracties zijn geschikt voor bezoekers die gek zijn op snelheid en grote hoogtes en niet bang zijn voor een beetje avontuur.

Overnachten in de Efteling

Wilt u langer dan een dag genieten van de Efteling boek dan een overnachting in het sprookjesachtige Efteling hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk. Het Efteling hotel heeft 22 kamers ingericht in de thema’s van de vele sprookjes die de Efteling rijk is. U kunt er zelfs een van de sprookjesfiguren tegenkomen. Het hotel is ideaal voor een kort verblijf. Alle arrangementen die u boekt zijn bovendien inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Heerlijk nagenieten van een dagje in het park kan ook in vakantiepark Efteling Bosrijk. Dit vakantiepark heeft sfeervolle bungalows, vakantiehuisjes en appartement. Overnacht in deze sprookjesachtige huisjes en loop de volgende dag zo de Efteling weer in om verder te genieten van dit fijne park.

Vervoer naar de Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel is op diverse manieren te bereiken. Wist u dat ook Kaatsheuvel een VVV heeft? Komt u met de auto dan kunt u deze kwijt op het immens grote parkeerterrein voor de Efteling. Voor € 10.- per dag kunt u uw auto de hele dag parkeren. Wordt u gebracht dan kan dat naast de halte van de streekbussen. Dit gedeelte wordt duidelijk aangegeven met borden boven de weg.

Ook met het openbaar vervoer is het Eftelingpark goed te bereiken. Vanuit Amsterdam/Utrecht neemt u de trein richting ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier gaan de bussen 136 en 137, en de sneldienst lijn 168 naar de Efteling. Lijn 300 gaat direct naar het Efteling Hotel. Vanaf Den Haag/Rotterdam/Breda/Maastricht neemt u de trein naar Tilburg. Vanaf hier gaan de buslijnen 136 en 137 naar de Efteling. Lijn 300 kunt u nemen als u direct naar het Efteling hotel wilt.

Comments are closed.