Opname op Harmkestraveltips.com

Hier kunt u uw wensen kenbaar maken om met uw accommodatie, restaurant of ander bedrijf opgenomen te worden op Harmkestraveltips.com. Elke maand inspireert Harmke meer dan 40.000 Nederlandse en Belgische reizigers met artikelen.

De tarieven voor een vermelding beginnen al bij slechts €75 per jaar. Elke vermelding in een artikel op Harmkestraveltips.com bevat:

  • Een directe link naar uw website
  • Geen Booking.com link, dus een hogere marge op hotelboekingen
  • Een jaarlijkse aanpasbare tekst met uw aanbod voor onze lezers
  • een grab-‘n-go of take-a-way korting tijdens COVID-19
  • Gratis plaatsing van 1 persbericht op Verkeersbureaus.info t.w.v. €175.

 

De lezer is een reiziger die zich focust op het goede leven, op ontdekken, spa’s & luxe reizen. Hij ontvangt graag artikelen boordevol tips, achtergrond informatie, leuke weetjes en natuurlijk gastronomie & accommodatie tips.

Fantastische cocktails

Harmke op bezoek in Eindhoven

 

Wilt u ook zichtbaar worden bij de meer dan 40.000 lezers die graag de artikelen van Harmke lezen? Het openingspercentage van de e-mail die gestuurd wordt bij een nieuw artikel ligt boven de 50%! De nieuwsbrief krijgt steeds meer inschrijving van websitebezoekers. Vul nu het formulier hieronder in en geef in het opmerkingen-vak eventuele speciale wensen aan. Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen 1 werkdag een offerte voor opname door Patrick Mulder.

 

 

 

Of klik hier hier als u al een e-mail heeft ontvangen van Harmke. Uw gegevens worden dan automatisch overgenomen.