Opname op Fietsrondje.nl

Hier kunt u uw wensen kenbaar maken om met uw accommodatie, restaurant of ander bedrijf opgenomen te worden op Fietsrondje.nl. Elke maand inspireert Bert meer dan 40.000 Nederlandse en Belgische fietsers met een fietsroute van maximaal 50 km.

De tarieven voor een vermelding beginnen al bij slechts €75 per jaar. Elke vermelding in een Fietsrondje van de maand bevat:

  • Een directe link naar uw website
  • Geen Booking.com link, dus een hogere marge op hotelboekingen
  • Een jaarlijkse aanpasbare tekst met uw aanbod voor onze lezers
  • een grab-‘n-go of take-a-way korting tijdens COVID-19
  • Gratis plaatsing van 1 persbericht op Verkeersbureaus.info t.w.v. €175.

 

De Fietsrondje lezer is ouder dan 50 jaar en een actieve e-biker die nu graag in Nederland op reis gaat. Om een fietsrondje in 1 dag te maken of om een meerdaags verblijf te boeken in 1 van de schitterende regio’s die Nederland rijk is. De fietsrondjes spelen daar op in met achtergrondinformatie, geschiedenis en veel horeca en accommodatie informatie. Zodat er bij elke stop de bekende koffie met appeltaart besteld kan worden, maar dan voor take-a-way.

Fietsrondje maakt gebruik van de knooppunten.

 

Wilt u ook zichtbaar worden bij de meer dan 40.000 recreatieve fietsers die elke maand uitzien naar het Fietsrondje van de maand? Het openingspercentage van de e-mail die gestuurd wordt bij een nieuwe fietsroute ligt boven de 50%! De nieuwsbrief krijgt steeds meer inschrijving van websitebezoekers. Vul nu het formulier hieronder in en geef in het opmerkingen-vak eventuele speciale wensen aan. Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen 1 werkdag een offerte voor opname van Patrick Mulder. Fietsrondje is een initiatief in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs.

 

 

 

Of klik hier hier als u al een e-mail heeft ontvangen van Bert. Uw gegevens worden dan automatisch overgenomen.