Forth Worth

Forth Worth is een van de grootste steden in Texas en staat bekend om zijn wereldberoemde kunstwijken. Een bezoek aan Fort Worth is niet compleet zonder het bezoeken van de befaamde Stockyards National Historic District. Het ziet er vandaag de dag nog hetzelfde uit als 100 jaar geleden.

Stockyards National Historic District

Elk deel in Stockyards National Historic District vertegenwoordigd de originele leven van Forth Worth. Het werk, de huizen, de muziek, alles is te bewonderen.

Forth Worth Cultural District

Cultuur staat centraal in Forth Worth, je vindt er onder andere het Kimbell Art Museum staat bekend als beste kleine museum van Amerika. Dit is de thuisbasis van het eerste schilderij van Michelangelo. De Amon Carter Museum of American Artstaat bekend om zijn brede collectie van westerse en Amerikaanse meesterwerken.

Sundance Square

Overdag is dit een zakelijk district, maar ’s nachts is er entertainment in overvloed, van film en live theater, clubs, muziek en vele restaurants en cafés. Een zeer gezellig en druk bezocht district.

Forth Worth Water Gardens

Dit park bestaat uit 1,7 hectare en heeft drie bekende fonteinen. Active pool is de meest indrukwekkende fontein van het park, hier valt het water in een 11 meter diepe vijver naar beneden. Door de fontein loopt een wandelpad zodat bezoekers zich middenin de waterpret begeven.