Overnachten

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Rhode Island is geen goedkope bestemming en dit is terug te zien in de hotelprijzen. Toch zijn er, als je goed zoekt en er op tijd bij bent, prima accommodaties vinden.
Zowel in Providence als in Newport variëren de prijzen enorm per seizoen. De zomermaanden en festival periodes zijn vaak ondanks de hoge prijzen druk en met name Amerikanen zelf boeken vaak al een jaar van te voren. Wees er dus snel bij.

Ten noorden van het ‘Newport Gateway Transportation & Visitors Center’ vind je een rustiger district genaamd ‘the Point’. Deze buurt heeft een aantal B&B’s en motels die iets gunstiger qua prijs liggen. Houd er wel rekening mee dat de prijzen vaak exclusief de Rhode Island sales tax van 7% en de lodging tax van 5% zijn.

Vind je een hotel te duur? Dan is kamperen een goede optie. Buiten de stad vind je de ‘George Washington Management Area’ camping en de ‘Bowdish Lake Camping Area’. Het is iets verder van de stad af maar dan ben je wel goedkoper uit.

george-washington-management-area-burrilville-rhode-island

George Washington Management Area, Burrilville, Rhode Island

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*