Pennsylvania

Pennsylvania is de staat van natuur en de Amish. De staat bezit prachtig natuurschoon en Philadelphia is de sfeervolle hoofdstad. Het standbeeld van William Penn, de naamgever van Pennsylvania, staat bovenop het stadhuis in Philadelphia.

Foto credit: www.visitpa.com

Foto credit: vVisitpa.com

Reizen naar Pennsylvania

Philadelphia is de hoofdstad van deze staat. Naar deze stad of naar Pittsburgh kun je het beste vliegen. Blijf op de hoogte van Pennsylvania met onze inspirerende nieuwsbrief vol Pennsylvania tips!

Vliegtickets naar Philadelphia en Pittsburgh

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven Philadelphia International Airport bij Philadelphia en Pittsburgh International Airport bij Pittsburgh. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar PHL en PIT. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Pennsylvania

Voor reizen naar Pennsylvania
 is een ESTA aanvraag verplicht.

Bezienswaardigheden

Pennsylvania is ook het land van de Amish en de Mennonieten, een traditioneel boerenland met uitgestrekte landerijen. Kroonjuweel: Falling Waters. Dit is een villa die over een waterval heen is gebouwd. Ze staat in de bossen in het Alleghenygebergte. Deze bezienswaardigheid staat zeer hoog aangeschreven op TripAdvisor.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Hotels in Pennsylvania

Volgens Booking.com zijn er 1150 hotels, hostels en pensions in Pennsylvania. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Geschiedenis van Pennsylvania

Pennsylvania wordt ook wel The Keystone State genoemd omdat het midden in de oorspronkelijke 13 koloniën lag en een sleutelpositie in de economische, sociale en politieke ontwikkelingen had.

CityPASS kortingskaart voor Philadelphia

Met de CityPASS kortingskaart krijg je korting in Philadelphia op vele musea, attracties en zoo’s. De korting voor je entreebewijs kan soms oplopen tot 50%! Zorg dus dat je vooraf de CityPASS koopt via Verkeersbureaus. Vaak krijg je ook voorrang bij de ingang van de attracties of dierentuin. Je hoeft hierdoor niet in de rij te staan. De Citypass vertegenwoordigt een bedrag van $106,20 en kost slechts $59 voor een volwassene en $39 voor een kind (2-12 jaar).

Bestel je CityPASS korting voucher voor Philadelphia op www.cityPASS.com

 

korting met de CityPASS

 

De CityPASS is geldig bij onderstaande deelnemers in Philadelphia:

  • The Franklin Institute
  • Philadelphia Trolley Works Tour & The Big Bus Company
  • Adventure Aquarium
  • Philadelphia Zoo of National Constitution Center
  • Eastern State Penitentiary of Please Touch Museum

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Pennsylvania

Pennsylvania Tourism Office

400 North Street, 4th Floor
17120-0225 Harrisburg
Verenigde Staten
Telefoon: +18008474872
URL: http://www.visitpa.com/


Twitter: https://twitter.com/visitPA
Facebook: facebook.com/visitPA
YouTube: youtube.com/user/visitPA
Pinterest: pinterest.com/visitpa

 

Neem contact op met Verkeersbureau Pennsylvania

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Kaart van Pennsylvania