Noord-Amerika, vind de Verkeersbureaus en VVV's

Noord Amerika bestaat uit de USA en Canada. Beide zijn uitgestrekte landen met schitterende natuur, prachtige steden en ontelbare bezienswaardigheden. Ontdek Amerika en Canada met onze tips.

Canada

Canada is een immens groot land, het één na grootste land ter wereld in oppervlakte. Het bestaat uit 3 territoria en 10 zelfstandige provincies.

Verenigde Staten

Iedere staat in de USA heeft een eigen verkeersbureau. De VS onderhouden niet een enkel “hoofd” verkeersbureau voor het hele land.

Blijf op de hoogte van Noord-Amerika met onze inspirerende nieuwsbrief vol Noord-Amerikaanse tips!

Waar in Noord-Amerika zoek je een Verkeersbureau of VVV?

Visum aanvragen

Voor zowel de USA als Canada heb je een visum nodig. Voor de USA heet dit visum een ESTA. Je kunt uitgebreide informatie vinden op Verkeersbureaus.inof over de ESTA voor Amerika of vraag direct je ESTA online aan bij een externe provider. Voor Canada geldt hetzelfde. Hier heet het elektronisch visum ETA. Verkeersbureaus.info Canada heeft uitgebreide informatie over ETA. Je kunt ook online je eTa Canada aanvragen en laten verzorgen door een derde partij. Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken over het aanmeldproces voor je Noord Amerika visum. Je weet dan zeker dat er geen fouten worden gemaakt bij het aanvraagproces, dat lang en lastig kan zijn. Maak je een fout in je online Noord-Amerika visum voor Amerika of Canada dan kan dit betekenen dat je visum aanvraag afgewezen wordt. Je kan in dat geval niet op reis naar de USA of Canada.